Kavovarchik

Kavovarchik - фото
вулиця Зелена, 67
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Ви любите каву та цінуєте її аромат, бадьорість та енергію, яку вона дарує? Тоді ви точно потребуєте надійної кавоварки. З цією помічницею ваша кава буде особливо смачна та ніжна, приготується швидко та точно за вашим смаком.

Виробники кавоварок тішать шанувальників кави все новими моделями, удосконалюють їхні функції та покращують роботу і все це для того, щоб ви насолоджувалися неповторною кавою.

Ми будемо раді допомогти вам придбати якісну та функціональну модель, виходячи із ваших вподобань та побажань. Пропонуємо нашим клієнтам сучасні кавоварки від європейських постачальників. Вигідні ціни, гарантія, тестування продукції — ці та інші переваги нашого магазину оцінять користувачі. Ми надамо вам корисні поради та доречні рекомендації стосовно підбору певної моделі кавоварки. Постійно понад 30 моделей кавових машин наявні на нашому складі, а у виставковому залі ви можете безпосередньо оглянути та ввімкнути пристрій.

Окрім продажу, наші послуги включають оренду та ремонт кавоварок.

Практикуємо:

  • довгострокову оренду кавоварок — це оцінять офісні працівники та зайняті люди;
  • оренду професійних кавоварок для закладів громадського харчування та магазинів;
  • подобову оренду — зручно на час проведення тренінгів чи семінарів, конференцій тощо.

Так, пропонуємо безкоштовну оренду кавоварки Saeco за умови регулярного придбання кави для неї.

Якщо трапилась поломка чи якісь неполадки в роботі кавоварки — ми готові вам допомогти. Наші сертифіковані майстри допоможуть усунути різноманітні несправності швидко та надійно. Ми розуміємо, що причин може бути багато — і неякісна вода, і перебої в електропостачанні, і нерегулярне сервісне обслуговування. Ми підберемо оптимальний варіант ремонтних робіт та повернемо вашу кавоварку до ладу. 

Відгуки