Кінотеатр "Multiplex"

Multiplex - фото
вулиця Кульпарківська, 226а
(ТРЦ "Victoria Gardens")
вулиця Гетьмана Мазепи, 1Б
(ТРЦ " Spartak")

Інформація

Ніхто не сперечатиметься з тим, що дивитися кіно в затишку, теплі і стильному інтер'єрі, та ще й з улюбленою їжею — це дуже приємно. Кращий варіант — вдома. Але навряд чи у вас вийде відтворити особливу атмосферу кінотеатру, а іноді просто не вистачає місця, щоб запросити на перегляд всіх друзів відразу. Тим паче, чи стане фільм для вас справді захоплюючим без якісно звуку, чіткого зображення на величезному екрані... та тому настрої, який може подарувати тільки кінотеатр. Особливо, якщо це Мультиплекс  — частина найбільшої в Україні мережі багатозальних кінотеатрів.

У Львові ми розмістились у ТРЦ «Вікторія Гарденс» — тут на вас чекає цілих шість зручних кінозалів, де якість звуку, зображення та відтворенням спец ефектів вас просто вразить та додасть перегляду фільму незвичних вражень.

А, поки ви будете очікувати свій сенс — ви можете випити кави в М-cafe, або завітати до чудової лаунж зони M-club, придбати смаколики для перегляду фільму та приємно провести час у нас. Ми подбали про те, щоб вам було затишно та комфортно у нашому кінотеатрі і тому створили унікальний дизайн в китайському стилі, який допомагає гостям зануритись у світ стародавньої цивілізації.

І знаєте, що ми приготували для вас?
Два зручних зали — малий на 30 осіб SuperLUX та великий VIP-зал, де встановлена інноваційна система проекції, завдяки якій нам вдається демонструвати фільми в високій 4К якості

Відгуки