Море турів

Море турів - фото
вулиця Городоцька, 197, офіс 25
(2 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Подорожі роблять нас щасливішими і це факт. Вслід за позитивними емоціями відправляється багато туристів, які готові відкривати світ навколо себе.

Мережа туристичної фірми море турів, пропонує Вам відправитись у тур до романтичних, екзотичних, неймовірно вродливих, історично цінних місць світу. В залежності від Ваших вподобань ми підберемо найбільш доречну за пропозицією і ціною мандрівку.

Ми пропонуємо:

1.Організація весілля за кордоном

Хочеться цей день відзначити якось по особливому? Відправляйтесь до однієї з вражаючих країн, яка забезпечить Вам романтичний настрій, оригінальне весілля і унікальні фото.

Весілля на Кіпрі, весілля в Греції, весілля в Іспанії та в інших, не менш колоритних країнах світу – все це можливо за недорогою ціною.

Окрім того, весілля за кордоном може плавно перерости медовий місяць за кордоном. Почати своє сімейне життя у місцях, які сповнені атмосферою ніжності, відчуттями щирості і закоханості. Чому б і ні?

2.Гарячі тури

В нас Ви знайдете тури, що просто палають знижками. Чому на такі тури з’являються знижки? Тому що до мандрівки потрібно бути готовим вже за тиждень-два.

3.Раннє бронювання турів

Коли гаряча путівка пропонує відправитись за кордон дуже швидко з часу її покупки, то пропозиція раннього бронювання турів навпаки передбачає покупку мандрівки за декілька місяців до поїздки. Ціни на раннє бронювання зазвичай значно нижчі ніж на звичайний тур.

4.Актуальні новини, щодо туризму

На нашому сайті Ви знайдете багато різної інформації, яка стосується країн світу.

Досвідчений турист, перед поїздкою познайомиться ближче з місцем, що на нього чекає. Це дозволить як слід спланувати свій відпочинок і насолоджуватись мандрівкою сповна, адже Ви будете розумітись у культурі, правилах поведінки, пам’ятних місцях та останніх новинах щодо курорту, до якого відправляєтесь.

Подорожуйте і Ви приємно здивуєтесь наскільки різною, красивою, природньо-обдарованою може бути наша планета. Мандрівки – це не тільки пасивний відпочинок на узбережжі моря, (хоча не без нього також) це активне проведення часу, водний спорт, цікаві екскурсії, романтичні розмови в кращій обстановці нашого світу. Все це і навіть більше можливо разом з море турів!

Читайте, телефонуйте та відправляйтесь у вдалу туристичну мандрівку, а ми в свою чергу з задоволенням допоможемо Вам поїхати в омріяну відпустку!

Відгуки