Магазин "More fashion by Rambay"

More fashion by Rambay - фото
вулиця Княгині Ольги, 95
(ТЦ "Марк", 2 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд11:00 - 19:00Без перерви
вулиця Яворівська, 22
(ТЦ "Три Слони", 1 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд11:00 - 19:00Без перерви

Інформація

Увага! Маємо чудову новину для власників кафе, ресторанів та інших схожих закладів. У нашому магазині спеціальна пропозиція: при покупці у нас понад чотирьох меблевих комплектів (стіл + 4-8 стільців), на весь асортимент діє гуртова ціна.

Саме у нашому магазині ви можете придбати унікальну меблеву продукцію з покриттям ChromaLuxe. ChromaLuxe є запатентованою маркою hdf (деревоволокнистої плити високої щільності та алюмінієвого листа, на поверхню якого, шляхом сублімаційного друку, наносять зображення з дуже високою роздільною здатністю). Вироби ChromaLuxe є екологічними, не містять сірки, свинцю, інших важких металів чи токсичних речовин. Вказана продукція є сертифікованою, виготовленою із дотриманням високих стандартів якості. Окрім безпечності, стільниці ChromaLuxe характеризуються також вогнестійкістю, брудовідштовхувальними властивостями, водонепроникністю та вологостійкістю, стійкістю до подряпин, до впливу агресивних хімічних речовин, низьких чи дуже високих температур. Крім того, меблі виготовлені із використанням плит ChromaLuxe практично не вицвітають. За 2 роки впливу прямого сонячного світла стільниці ChromaLuxe втрачають яскравість кольору лише на 10 %. До речі, існує понад 800 варіантів принтів, розроблених кращими світовими дизайнерами для оздоблення продукції ChromaLuxe. Такі меблі є оптимальним варіантом для комерційного використання у таких місцях як готелі, кафе, ресторани, бари, дискотеки, нічні клуби, аеропорти тощо. У наших електронних каталогах ви зможете знайти зразки меблевої продукції з ChromaLuxe різних форм та розмірів.

Крім того, у нашому магазині ви можете придбати розкішні турецькі меблі в класичному стилі та різноманітні тканини. Зокрема, пропонуємо вам:

  • М'які частини, виготовлені виключно з натуральної сировини. Дерев’яний каркас забезпечує екологічність і міцність продукту. У нас наявні ліжка з підйомними механізмами та дивани оздоблені деревом ручної роботи з оригінальним покриттям сусальним золотом, емаллю. Розкіш за доступними цінами!
  • Ексклюзивні спальні та вітальні кімнати, розроблені провідними дизайнери в меблевій індустрії (понад 50 різновидів покриття деревини).
  • Ортопедичні матраци, ергономічні матраци, матраци преміум класу.
  • Меблеві тканини високої якості провідних фабрик Туреччини, а саме понад 40 видів гобеленів, бархату, жакарду, атласу тощо.
  • Різноманітні тканини для штор.

Відгуки