СТО "Drive"

Drive - фото
вулиця Татарбунарська, 16
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Відповідальні водії чудово розуміють, що технічний стан, надійність роботи, довговічність автомобіля значною мірою залежать від регулярних профілактичних оглядів та планової заміни запчастин. Це дасть змогу уникнути більш серйозних, а отже, й більш вартісних поломок, дасть певні гарантії комфортного і, головне, безпечного руху.

Варто обирати професійну та досвідчену станцію технічного обслуговування, яка запропонує послуги кваліфікованих майстрів, відповідне обладнання та інструменти для різного за складністю та обсягами ремонту, допоможе підібрати оптимальні для вашої машини запчастини та надасть необхідні консультації.

«Автосервіс Самообслуговування» — сучасна, професійна та відповідальна станція, яка забезпечить можливості як самостійного усунення несправностей, заміни запчастин, масла, так і допомогу досвідчених майстрів.

Важливими авторемонтними послугами, які пропонує наш автосервіс є:

  • реставрація кермових рейок;
  • ремонт двигунів автомобілів.

Звичайно, перелік послуг нашого автосервісу достатньо широкий, ми маємо досвід роботи з автомобілями різних марок та років випуску. Точно та надійно виконуємо діагностику, швидко встановлюємо причину проблеми та докладаємо необхідних зусиль для її вирішення.

Наш автосервіс — це відповідальність, професіоналізм та гарантії якісної та безперебійної роботи вашого автомобіля.

Відгуки