Курси крою, шиття та моделювання одягу

Курси крою, шиття та моделювання одягу - фото
вулиця Широка, 1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Ср,Пт,Сб,НдВихідний
Вт,Чт18:30 - 20:30Без перерви

Інформація

Майстерність у шитті відкриває чимало перспектив та переваг. Це дозволяє створювати оригінальні моделі одягу, шити речі домашнього вжитку, розпочати власну цікаву й прибуткову справу.

Курси шиття, крою та моделювання одягу — ваш перший крок до неймовірного світу моди. Програма курсу включає вивчення процесів виготовлення жіночого, дитячого та чоловічого одягу — від вибору тканини до декору готових речей. Вам нададуть необхідні можливості для навчання, розкриють усі тонкощі й секрети швацької справи. Ви дізнаєтеся про типи тканин, освоїте кравецьку справу, одержите практичний досвід роботи зі швейною машинкою.

Ви зможете допомагати своїй сім’ї та близьким людям гарно вдягатися. У вас більше не буде питань, де замовити сукню на свято, карнавальний костюм дитині чи просто підігнути штани або вшити блискавку.

Тривалість курсу складає 10 місяців. Ми практикуємо індивідуальний підхід до кожного учня. Наші вчителі уважні та відповідальні. Ми маємо досвід, який складає понад 24 роки у сфері шиття, крою та моделювання одягу.
 

Відгуки