AK lawyer

AK lawyer - фото
вулиця Олени Степанівни, 45
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 19:00Без перерви
Сб09:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Ми команда висококваліфікованих адвокатів з багатим досвідом ведення справ різних категорій та будь-якої складності в судах, органах досудового слідства та інших державних органах. Наші адвокати на постійній основі здійснюють комплексне правове обслуговування юридичних та фізичних осіб.

В умовах формування сучасних ринкових відносин висококваліфікована юридична допомога і тонке розуміння проблем клієнтів складають основу стабільності нашої репутації.

Заради спільної справи, надання кваліфікованої та професійної юридичної допомоги, ми об’єднали всі свої навики, вміння, знання та можливості.

У своїй роботі ми керуємось тільки загальновизнаними та прийнятими міжнародними та національними стандартами та нормами, дотримуємось всіх етичних норм професійного адвоката, розвиваємо та підтримуємо кращі адвокатські традиції.

Ми обираємо кваліфікований, творчий та індивідуальний підхід до кожної справи наших клієнтів, що сприяє грамотному та успішному вирішенню багатьох правових питань та досягненню потрібного ефекту та результату.

Пропонуємо:

  • Широкий спектр адвокатських послуг

Робота поза графіком — ЗА ДОМОВЛЕНІСТЮ.

Відгуки