ВетДок

ВетДок - фото
вулиця Шевченка, 80Б
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб10:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Домашні улюбленці іноді хворіють. І це зовсім не «кращі» моменти їхнього життя. Як полегшити рішення малоприємних і, найчастіше, постійних проблем? Відповідь очевидна: уважним ставленням, індивідуальним підходом, точною діагностикою, правильним і турботливим лікуванням якісними ліками та препаратами. Саме ці чинники і покладені в основу роботи «Ветдок», де пропонують:

  • послуги ветеринарної амбулаторії;
  • огляд тварин;
  • лікування тварин;
  • продаж медпрепаратів для тварин (широкий асортимент ліків, вітамінів, кормів та аксесуарів для тварин);
  • продаж зоотоварів;
  • ультразвукову чистку зубів;
  • стрижку тварин (модельну та гігієнічну).

Нашою метою є турбота про ваших вихованців, надання їм кваліфікованої допомоги за доступними цінами. Ми надаємо ветеринарну допомогу не тільки собакам і кішкам, а й гризунам, кроликам і навіть птахам. У клініці працюють висококваліфіковані фахівці з великим досвідом роботи, які люблять тварин і завжди готові прийти їм на допомогу.

«Ветдок» — це команда людей, які щиро люблять тварин, цінують якісний сервіс і знають, яким чином його правильно організувати. Доступність зоотоварів і задоволені клієнти — наші цінності.

Щодня ми стежимо за нашими цінами, щоб бути максимально вигідними для вас. Всі зоотовари, що продаються у нас, є сертифікованою та офіційно розмитненою продукцією.

У нашому каталозі представлена продукція як відомих світових брендів, так і найбільш якісні товари невеликих виробництв з усього світу.

Ми не залишимо без уваги жодного пацієнта, зробимо все можливе для збереження здоров'я вашого вихованця.

Відгуки