Магазин "PTB"

PTB - фото
вулиця Щирецька, 36
ДеньГодини роботиПерерва
ПнВихідний
Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 19:00Без перерви

Інформація

Риболовля — хобі, яке полюбляють багато людей у всьому світі. За допомогою цього заняття людина має можливість відпочити на природі, в спокої і тиші, перебуваючи на свіжому повітрі. Риболовля часто є тим засобом, який з одного боку під силу і по кишені майже кожному, а з іншого — може посперечатися з дорогими і престижними захопленнями. Саме тому наш магазин незмінно привертає до себе увагу любителів рибної ловлі. У нас є все для риболовлі у різній ціновій категорії.

Кожен рибалка знає, що краще один раз побачити, ніж сто раз почути, а ще краще потримати виріб в руках. Саме тому в магазині є вільний доступ до товарів. Ви можете самі взяти в руки те, що цікавить вас і оцінити вагу, габарити і всі актуальні для вас параметри.

Всі наші продавці захоплені риболовлею. Ми завжди раді вам показати, як правильно використовувати ті чи інші спорядження, розповісти про всі нюанси їх застосування та хитрості використання.

Приходячи в наші магазини, ви отримаєте можливість вибрати з величезного асортименту товарів від світових лідерів по виробництву риболовецького спорядження, а також підібрати товари від бюджетних до елітних серій.

Ми пропонуємо:

  • вудилища і спінінги;
  • гачки і волосіні;
  • прикормки і приманки;
  • котушки і підставки під вудку;
  • чохли та тубуси і безліч інших товарів, які можуть знадобитися запеклому рибалці.

Відгуки