Стоматолог "Грицунь Юліян Ігорович"

Грицунь Юліян Ігорович - фото
вулиця Липинського, 29в
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Увага АКЦІЯ!!!!

-на встановлення фотополімерної пломби з анестезією всього 315 грн замість 450 грн.
-на естетичну реставрацію зуба з анестезією всього 490 грн замість 700 грн.
-на ендодонтичне лікування (ціна за 1 кореневий канал), (лікування кореневих каналів) з анестезією всього 245 грн замість 350 грн.

Догляд за зубами та підтримка здоров'я порожнини рота для переважної більшості людей є незаперечною необхідністю. Тому, так чи інакше, у кожного з нас періодично виникає необхідність відвідування дантиста. Але напружений ритм життя сучасної людини, а іноді й страхи, часто змушують нас відкладати візит до лікаря до того моменту, коли терпіти вже неможливо. Але лікування задавненої хвороби, як правило, виявляється більш складним, тривалим і витратним: простіше запобігти проблемі, ніж боротися з її наслідками!

Комплексний підхід до лікування — цінне досягнення нашої стоматології. Всі наші лікарі спеціалізуються в декількох областях стоматології, що дозволяє їм бачити клінічну картину цілком.

У відповідності з діагнозом лікар складає індивідуальний план лікування з урахуванням загальної ситуації в порожнині рота, прикусу, стану пародонту, загальних захворювань і спадковості. План неодмінно обговорюється з пацієнтом, тому ви заздалегідь будете знати про методи, вартості та очікуваних результатах лікування;
У своїй роботі ми застосовуємо кращі світові матеріали, обладнання, технології та, що дуже важливо, регулярно їх оновлюємо.

Під час лікування використовується повний набір стерильних інструментів в індивідуальній упаковці. Для стерилізації багаторазового обладнання - всі інструменти проходять кілька етапів обробки.

 І, звісно, вам не варто перейматись, що рахунки за лікування будуть захмарними — ми практикуємо лояльну цінову політику.

Пропонуємо:

  • діагностування та лікування захворювань ясен і зубів;
  • корекція форми чи пропорції зубів, їх вирівнювання;
  • зміна кольору емалі (відбілювання зубів);
  • пломбування зубних каналів та інших пошкоджених частин зуба;
  • нарощування та реставрація зубів (фотополімерами, вінірами, коронками);
  • ендодонтичне лікування зубів;
  • професійна гігієна та профілактика зубів і порожнини рота.

Відгуки