Фотограф "Галина Лучків"

Галина Лучків - фото
вулиця Сихівська, 20

Інформація

У швидкоплинності нашого життя інколи виникає непереборне бажання, особливо у щасливі миті, зупинити час та насолодитись моментом якомога довше. Тоді найбільше розумієш, що варто цінувати кожен день…кожну мить…кожен «кадр» життя… Щоб вони якомога довше дарували нам радість від щасливого життя. Варто зрозуміти те, що щастя — це велика цілісна картина, яка складається з моментів-пазлів, які варто берегти та накопичувати, щоб в майбутньому показати дітям, внукам та, навіть, правнукам. І таким інструментом «збереження» стає якісна фотографія – професійна фотографія.

Тим паче, що саме професіонали знають як вловити той цінний момент, правильно поставити світло, щоб захопити цілісну картинку і відтворити на картинці справжнє життя, яке захоплюватиме своєю реалістичністю та ефектністю. Його знання, вміння та навики дозволяють виконати роботу професійно та так, щоб клієнтам було зручно та комфортно і щоб фотосесія не викликала незручностей та скованості.

Адже справжній фотограф не тільки вміє виконувати свою роботу професійно, але й допоможе налаштуватись вам на спокійну хвилю, коли ви відчуватимете себе вільно та впевнено в кадрі, і тоді фото вийде справді щирим та красивим.

Тим паче, ми завжди дослуховуємось до побажань кожного нашого клієнта і створюємо справді ту концепцію зйомок, про яку ви мріяли. Ми створимо вашу ідеальну фото-історію, яку ви захочете пригадувати та переглядати щодня знову і знову.

Послуги:

  • фотозйомка щасливих подій;
  • весільна фотозйомка;
  • сімейні та дитячі фотосесії;
  • Newborn.

Відгуки