Психолог "Тетяна Давидовська"

Тетяна Давидовська - фото
вулиця Ковжуна, 7
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,ВтВихідний
Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 18:00Без перерви

Інформація

Ми полегшимо ваші душевні страждання! Ми допоможемо вам розібратися у ваших проблемах та знайти вихід із, здавалося б, безвихідних ситуацій! Ми подаруємо вам душевний спокій та гармонію в житті! Якщо ви тяжко переживаєте втрату близької людини, якщо ви не маєте життєвого орієнтира, ваше існування видається вам сірим, безглуздим і марним, якщо ви вважаєте, що кохана людина вас просто не чує, вам варто скористатися нашими послугами.

Тетяна Давидовська — психолог, психотерапевт, сексолог, педагог, системний сімейний консультант, сертифікований розстановщик, учениця Берта Хеллінгера, член «Hellinger sciencia» в Німеччині та регіональний представник української Асоціації Системних Розстановок (Київ), медіатор, фасилітатор.

Психологічний центр Тетяни Давидовської — це місце, де почують кожного. Тут ви найдете бажану підтримку і допомогу. І не намагайтеся наодинці справитися зі своїми психологічними проблемами. Адже, коли вас болить зуб, ви не лікуєте його самотужки! Попри те, що наше душевне здоров’я є таким же важливим, як фізичне, ми часто нехтуємо допомогою професійного психолога. Ми не звертаємося по допомогу до спеціалістів через надуманий сором, через те, що «у нас так не заведено». Та, вчасно надана якісна психологічна підтримка може врятувати ваше життя та ваші стосунки!

У психологічному центрі Тетяни Давидовської вам нададуть такі послуги:

  • Консультування психолога (індивідуальне, групове, сімейне) з приводу:
    • особистісних проблем (вибір професії, незадоволеність власним життям, депресивні стани тощо);
    • сімейних проблем (криза в стосунках, незадоволення сексуальними взаємовідносинами, часті образи партнерів, втручання родичів у ваші стосунки, небажання одного з партнерів «брати відповідальність», труднощі у вихованні дітей тощо).
  • Різноманітні психологічні тренінги;
  • Майстер-класи;
  • Системні розстановки за Бертом Хеллінером. Це унікальний метод психотерапії, який дозволяє за короткий час знайти причину вашої проблеми та вирішити її.

Метод системного підходу дає можливість усвідомити власні системні (родові) динаміки, які можуть проявлятися у вигляді проблемних ситуацій, що часто чи постійно повторюються, конфліктних життєвих ситуацій, хронічних чи раптових важких захворювань.

Системний підхід допомагає знайти необхідний ресурс для реалізації та досягнення цілей. Системні розстановки дозволяють змінити свою внутрішню позицію, навчитись системно дивитись на ситуацію, розуміти причини, бачити різноманіття варіантів та віднайти життєву енергію, радість життя та внутрішню гармонію.

У психологічному центрі Тетяни Давидовської ви найдете підтримку й розуміння. З нашою допомогою ви зможете вирішити свої проблеми й труднощі, розібратися у власних почуттях і переживаннях. Довірте турботу про своє психологічне здоров’я професіоналам і насолоджуйтеся гармонією у взаєминах та в житті.

Відгуки