Львівська шахова академія

Львівська шахова академія - фото
вулиця Варшавська, 136
проспект Червоної Калини, 38
вулиця Івана Пулюя, 16
(Ліцей імені Івана Пулюя)
вулиця Сихівська, 12
вулиця Вернадського, 42
вулиця Чукаріна, 3
(Ліцей "Оріяна")
вулиця Повстанська, 14
(Ліцей імені Василя Стуса)
вулиця Широка, 63а
проспект В'ячеслава Чорновола, 6
(ЗШ №53)
вулиця Дністерська, 5
(ЗШ №73)
вулиця Зубрівська, 1
(СЗШ №72)
вулиця Сяйво, 67
(СЗШ №67)
вулиця Дзиндри, 7
(ПШ №4)

Інформація

Шахи — гра інтелектуалів та чемпіонів. Вона навчає мислити логічно, розвиває математичні здібності, фантазію. Вона виробляє такі риси як цілеспрямованість, посидючість та уважність. Вона сприяє покращенню пам’яті й уваги. Вона навчає перемагати красиво, поважати суперника та приймати поразку достойно. До того ж, гра у шахи — один із найблагородніших видів спорту. Не вимагаючи від гравців фізичних зусиль, шахи максимально тренують мозок.

Тому, якщо ви належите до батьків люблячих, відповідальних та далекоглядних, наступна інформація зацікавить вас.

Для дітей віком від 4 років гостинно відчиняє свої двері Львівська шахова академія. Міжнародний гросмейстер Назар Фірман та його команда пропонує тренування дітей шаховій грі (гурткове чи клубне навчання).

Ми виховуємо чемпіонів!

Варто відзначити, що ми не просто вчимо грі у шахи. Ми робимо щось значно вагоміше. Навчаємо дітей логічно мислити, аналізувати та прораховувати власні дії на кілька кроків вперед, «читати» супротивника, наче розгорнуту книгу, передбачаючи його реакцію.

У свою чергу, не обіцяємо, що буде легко. Проте гарантуємо, що буде цікаво та корисно. Адже ми виховуємо чемпіонів!

Чому ми? Переваги Львівської шахової академії:

  • Пропонуємо як індивідуальне, так і групове навчання. Групи формуємо враховуючи вік та рівень підготовки дітей. Враховуємо також ряд інших важливих факторів, для того аби навчання було максимально комфортним і продуктивним.
  • Наша команда — це кваліфіковані тренери з високим рівнем знань у галузі педагогіки, психології та, звісно, зі значним досвідом професійної гри у шахи. Вони застосовують новітні навчальні методики й знаходять індивідуальний підхід до кожної дитини.
  • Ми створили затишні, комфортні умови для навчання.
  • У наших клубах тренуються близько 200 дітей.
  • Практикуємо літні шахові навчально-тренувальні збори.
  • На вихідних ми організовуємо шахові турніри, в яких діти мають можливість перевірити отримані знання та вміння на практиці.

Відгуки