Vapors Vape Shop

Vapors Vape Shop - фото
вулиця Степана Бандери, 69
+38 (063) 071-44-86 (Підтримка)
+38 (067) 715-22-33 (Магазин)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб11:00 - 21:00Без перерви
Нд12:00 - 20:00Без перерви

Інформація

Вже давненько вейпер перестав «зустрічати» здивовані погляди на вулиці та в громадських місцях. Стрімко вони змінились на здивування на зацікавленість. Купити електронну сигарету стало модним, і для цього є безліч причин:

  • перехід на порівняно безпечний спосіб отримання нікотину, що спричиняє підвищення тонусу і хороших фізичних показників здоров'я;
  • відсутність неприємних ситуацій, пов'язаних з поширенням шкідливого диму аналогової сигарети;
  • стильний зовнішній вигляд пристрою.

До всіх причин можна також додати, що електронний гаджет позбавить власника від запаху, який в'їдається в одяг і волосся, а так само зводить нанівець свіжість подиху. А оскільки всі переваги такого паління знаходять своїх шанувальників, то і кількість охочих купити електронну сигарету в Україні зростає в геометричній прогресії.

Якщо ви прийшли до бажання долучитися до доступного і безпечного способу отримання задоволення, виникає логічне запитання: де купити електронну сигарету? І тут на допомогу приходимо ми — «Vapors Store, який підтримає вас в починаннях і експериментах, запропонувавши неординарні смаки та системи для паління.

Тут можна купити електронну сигарету для початківців, повністю готову до застосування після розкриття упаковування. А любителі погратися в конструктор, куплять у нас атомайзери, що підлягають творчому підходу.

До того ж можливість покупки будь-якого продукту — дарує вам шанс вибрати хороший подарунок і презентувати його вчасно!

Тим паче, що ми пропонуємо:

  • електронні сигарети;
  • комплектуючі;
  • ліквіди;
  • зроби сам  — ви можете самі зробити ліквід для себе придбавши всі необхідні для цього компоненти.

Тож сміливо заходьте до нас за улюбленими «смаколиками» та насолодіться горнятком смачної кави, очікуючи своє замовлення.

Відгуки