Центр здоров'я і масажу

Центр здоров'я і масажу - фото
вулиця Володимира Антоновича, 138Б, офіс 34
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 20:00Без перерви
Сб10:00 - 16:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

"Центр здоров'я і масажу" на базі якого створена "Вища школа масажу "Атлант"

Наш «Львівський Центр здоров'я та масажу» проводить діагностику організму, призначаємо і проводимо лікування натуральними препаратами та процедурами рефлексотерапії. Професійно навчаємо масажу, навчаємо техніки Східного масажу, Чжень Цзю терапії.

Спеціалісти та досвідчені лікарі Центру проводять діагностику організму за новими методами дослідження як традиційної, академічної медицини, так і китайської народної медицини. Процедури фізіорефлексотерапії як загального лікування, так і лікування по напрямках дають можливість отримати повну інформацію про стан практично всіх ваших органів та систем організму і вилікувати від недугів.

Висококвалифіковані масажисти працюють по всіх напрямах як класичний (оздоровчий), китайський (Гуа-Ша), баночний (вакуумний), антицелюлітний (ручний та медований), нейроседативний (лице) масаж, стоунтерапія(масаж каміннями).

Практикуючі спеціалісти у "Вищій школі масажу "Атлант" навчають масажу по напрямках: Класичний, антицелюлітний (медований), вакуумний (баночний) масаж, антицелюлітне обертання (глина, ламінарія), масаж обличчя, східні масажні практики, рефлексотерапія, точковий масаж, з подальшим виданням відповідних Сертифікатів. Наші випускники працюють не тільки по всій Україні, а у всіх точках Світу.

Хочете бути здоровими та красивими? Бажаєте допомагати іншим покращити свій внутрішній світ та фізичне здоров’я? Тоді вам неодмінно слід завіти до вищої школи масажу «Атлант».

Навчання проводиться 5 днів на тиждень(робочі дні), до 2-х годин. За цей час Ви оволодієте такими напрямками в масажі, як Класичний, та антицелюлітний+медовий, про що отримаєте Сертифікат. Маючи намір працювати в сфері Wellness індустрії ми продовжуємо навчання + 1 тиждень і Ви оволодієте знаннями і навичками Вакуумного масажу(4 види банок), антицелюлітне обгортування (ламінарія, глина), масаж обличчя і отримуєте Сертифікат "Масажист широкого профілю". При умові практичної роботи 2-3 місяця, маєте змогу пройти курс "Східна філософія здоров'я" та отримати відповідний Сертифікат.

 

Відгуки