MIG energy

MIG energy - фото
вулиця Професора Буйка, 16

Інформація

Представляємо бюджетний варіант електричних індукційних котлів від 550 Є !!!!!!

Компанія «MIG energy» працює, щоб задовольнити потреби споживачів на якісне опалення в межах їхніх можливостей. Саме тому кращі вітчизняні фахівці в цій галузі розробили унікальний бюджетний варіант магнітно-індукційних генераторів. Вони чудово виконують свою функцію і цілком здатні обігріти як маленьку квартиру, так і велике виробниче приміщення!

Ви будете здивовані, що нова система опалення так кардинально відрізняється від тих, до яких ми звикли (газової чи твердопаливної) та є чудовим альтернативним варіантом. Вона значно ефективніша, адже дозволяє економити до 50%, має високу якість, низький рівень шуму, надійна, екологічна, вибухо- та пожежобезпечна! І що не менш важливо — вона цілком доступна пересічним українцям, адже вартість обладнання та монтажу є досить низькою!

Такий варіант електричних індукційних котлів реально дозволяє економити ваші кошти! Після встановлення такого виду опалення, ви побачите абсолютно інші суми в платіжках — вони будуть значно нижчими! Обігріваючи приміщення, ви заощаджуватимете!

Така система опалення після встановлення не потребує спеціального обслуговування чи контролю з боку виробників, легка в експлуатації. Це чудовий варіант для тих, хто вирішив відмовитися від централізованого опалення, або ж наважився замінити старий газовий котел на сучасний електричний.

Важливо наголосити, що продукція компанії «MIG energy» пройшла випробування, має необхідні сертифікати якості, тому ви можете бути впевнені в тому, що не прогадали з вибором.  

Наші консультанти постійно на зв’язку і готові надати повну та вичерпну інформацію з приводу питань, що вас цікавлять. Детально розкажуть про технічні сторони роботи магнітно-індукційних генераторів, окреслять його переваги у порівнянні з іншими подібними технічними новинками та допоможуть обрати саме те, що підійде вам якнайкраще. Адже наша компанія дорожить своєю репутацією і цінує замовника!

Відгуки