Vinoteca PRAHA

Vinoteca PRAHA - фото
вулиця Леся Курбаса, 2
(Вхід в ресторан)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Нд12:00 - 23:00Без перерви
Пт,Сб12:00 - 01:00Без перерви
вулиця Академіка Гнатюка, 8
(Вхід в магазин)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Нд12:00 - 23:00Без перерви
Пт,Сб12:00 - 01:00Без перерви

Інформація

Vítejte! Witamy! Willkommen! Benvenuto! Welcome! Ласкаво просимо до «Vinoteca Praha» — ресторану в серці Львова, де затишок, вино та смачна кухня об’єдналися, створивши простір для справжніх гурманів.

Локація з історією. «Vinoteca Praha» розташований в історичному центрі Львова на перетині вулиць Володимира Гнатюка та Леся Курбаса. Пішохідна вулиця дихає історіями зі славетного минулого міста Лева. Тож наші гості завжди можуть відчути спокій та розміреність променаду, оцінити його унікальний архітектурний ансамбль і насолодитися смачною їжею та вином. Тут наша затишна літня тераса до ваших послуг!

Біля входу до ресторану вас зустріне Пан Лукаш — мідна скульптура відомого львівського митця Олега Давиденка — наша візитівка, яку давно вважають пам’яткою міста. Пан Лукаш — гурман, мандрівник та неперевершений оповідач, який привозить зі своїх подорожей безліч цікавих гастрономічних історій. Вони стали частиною нашого ресторану й ми щодня ділимося ними з нашими гостями.

Пізнавайте винну культуру разом із нами. «Vinoteca Praha» — простір для поціновувачів вина. Винна карта ресторану налічує 400 позицій із різних куточків світу. Ми підтримуємо українське виноробство та пишаємося, що можемо запропонувати нашим гостям широкий вибір вин вітчизняного виробництва. Вибрати винну пару, яка розкриє смак ваших страв, допоможе наш професійний сомельє.

Що робить «Vinoteca Praha» особливим рестораном? Вже 18 років ми працюємо, щоб кожен наш гість доповнив враження від прогулянки Львовом неповторним смаком вишуканих страв. Тому наше меню à la carte розроблено для тих, хто в пошуках цікавих гастрономічних відкриттів. Шеф-кухар «Vinoteca Praha» Віталій Яцишин, майстерно готує страви європейської кухні з м’яса, риби та морепродуктів, веганські, вегетаріанські та особливі страви з локальних продуктів, які можна скуштувати тільки в нас.

Окремий банкетний зал на 20-40 гостей для проведення фуршетів, корпоративних івентів, ділових зустрічей, сімейних святкувань.

Ми проводимо для наших гостей зустрічі з виробниками вина та дегустації, організовуємо музичні вечори, регулярно розширюємо карту наших вин та доповнюємо меню новинками.

Доставимо вино та страви з меню ресторану до вас додому. Організуємо кейтеринг та радо станемо надійним помічником у підготовці ваших заходів.

Завітайте до «Vinoteca Praha», щоб вирушити в навколосвітню подорож!

І нехай кожен момент стане частиною неповторного досвіду з п’янким присмаком вина.

Відгуки