Eggo Coffee

Eggo Coffee - фото
вулиця Зелена, 208а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

«EGGO COFFEE» — компанія виробник кави зі Львова. Маємо повний цикл виробництва.
Наш продукт - пакетована мелена та зернова кава.

Замовляєте у нас каву - отримуєте продукт, що був обсмажений 5-7 днів тому.
Це аромат, смак, приємні нотки. Це ваш настрій, це те з чого починається ваш день. Погодьтесь, його варто починати зі свіжої та якісної кави! 
Ніякої терпкості чи гіркоти, все збалансовано та висмаковано. 
Асортимент:
Бажаєте аромату та витонченості - є прекрасний вибір арабік 100%. 
Бажаєте тонізуючої кави - є суміші, де в різних пропорціях буде арабіка та робуста:

  • CREMA - новинка від нашої компанії. Ідеально підійде для поціновувачів міцної кави, що тонізує. В ароматі відчуваються нотки горіха та шоколаду. Смак – збалансований, м’який, дещо терпкуватий.
  • DELUXE - купаж чотирьох сортів арабіки з Південної Америки, та унікальної робусти з Африки. Неймовірно збалансована та м’яка кава, присутня ледь помітна кислинка та шоколадна гірчинка. Це ТОП продаж. Ідеально підійде для цінителів м’якої кави та помірного вмісту кофеїну.
  • CLASSIC - суміш трьох сортів першокласної кави з плантацій Бразилії, Колумбії та Уганди. Смак міцний, насичений, із стійким ароматом та тонізуючим ефектом.
  • SILVER ESPRESSO - суміш чотирьох сортів вишуканої арабіки та африканської робусти. Смак збалансований, легкий, стійка пінка. Класичне, загальноприйняте у світі поєднання арабіки та робусти. Вміст кофеїну ледь відчутний. Прекрасний початок робочого дня.
  • GOLD ESPRESSO - це унікальна суміш відбірних зерен арабіки з високогірних плантацій Ефіопії, Центральної та Південної Америки. Також ледь помітну порцію кофеїну ми внесли робустою з Африки. Багатий аромат, вишуканий смак з нотками шоколаду, вина, прянощів. Безперечно, це кава найвищої проби, розроблена для цінителів.

  • BRAZIL SANTOS - найвідоміший сорт бразилійської арабіки. Смак насичений, легкий, ненав’язливий, м’який, помірно-кислий, з солодкими нотками. Гірчинка ледь відчутна. Бразилія Сантос надає напою стійкий аромат, смачну насиченість і помірну кислотність.
  • COLUMBIA SUPREMO - кава найвищої якості. Їй притаманні повний та багатий смак і післясмак, який важко забути. Колумбія Супремо дарує прекрасний оксамитовий аромат, смак – солодкуватий, з невеликою приємною кислинкою фруктового вина та чорносливу. Також відчуваються стійка шоколадна гірчинка. Тонкий напій для справжніх гурманів.
  • BRAZIL YELLOW BOURBON - ця арабіка має чистий, нейтральний, злегка солодкуватий і насичений аромат. Смак витончений, солодкувато-гіркуватий, з легкою кислинкою. Надзвичайно легка та збалансована, ідеально підійде для любителів легкої і ненав’язливої кави. Цю каву гурмани споживають без додавання цукру.
  • ETHIOPIAN SIDAMO - це кава з світової батьківщини арабіки. Зерна Ефіопії Сідамо характеризуються делікатною високогірною кислинкою та трохи більш інтенсивною гіркуватістю, безліччю солодких відтінків і дуже низькою солоністю. В ароматі кави присутні відтінки ванілі і какао. Для післясмаку характерні нотки ароматів підсмаженого хліба, карамелі, троянди і свіжих вершків. Так, природа наділила ці зерна неймовірно багатим букетом гармонійних смаків та ароматів. Ідеально підійде для любителів заварювання у турці.
  • COSTA RICA TARRAZU - це зерна найкращої Коста-Риканської кави. Росте на високогір’ї. Смак кави багатий, інтенсивний, присутня кислинка. Аромат м'який, яскраво виражений, довгий післясмак. Відмінна легка кава з чітко помітним винним відтінком і чистим смаковим букетом. Чудово підходить як ранкова кава, що бадьорить. Це вибір команди Eggo Coffee – наша улюблена кава.

  • ROBUSTA INDONESIA - один з кращих азійських сортів кави, який вирощують серед тропічних лісів острова Ява (Індонезія). Кава має насичений, гірко-в’яжучий, терпкий смак. Прекрасна екстрактивність. Присутні горіхові нотки. Яскраво виражений аромат. Відчутний вміст кофеїну швидко надасть сил підбадьорить. Ідеально підійде для любителів міцної та насиченої кави.


  • ТМ Справжня Львівська Кава "Опера" – делікатна кава з м’якою кислинкою. Вміст кофеїну мінімальний, що дозволяє випивати навіть декілька чашок щодня. Гірчинка ледь відчутна, збалансований смак та стійкий аромат.

  • ТМ Справжня Львівська Кава "Ратуша" – м’яка, збалансована кава,  у смаку відчуваються помірно кислі нотки. Консистенція легка і ненав’язлива. Ідеальна кава для того щоб пити її протягом усього дня.

  • ТМ Справжня Львівська Кава "Міцкевич" – кава з горіхово-шоколадними нотками. Складається з Індонезійських та Африканських сортів кави.Ідеальний вибір для поціновувачів міцної кави що тонізує.

  • ТМ Справжня Львівська Кава "Нептун" - кава збалансована, м’яка, з акцентованою гірчинкою як в еспресо. Консистенція середня, вміст кофеїну високий. Гарно підійде любителям тонізуючої кави.

  • ТМ Кава Народу "Арабіка" - делікатна кава з м’якою кислинкою, мінімальним вмістом кофеїну. Гірчинка ледь відчутна, консистенція легка і ненав’язлива. Ідеальна кава для того щоб пити її протягом усього дня.

  • ТМ Кава Народу "Еспресо" - кава збалансована, м’яка, з акцентованою гірчинкою як в еспресо. Відчувається легка терпкуватість. Консистенція середня, вміст кофеїну високий. Ідеальний вибір для поціновувачів міцної кави що тонізує.


Кава від EGGO COFFEE постачається як окремим індивідуальним  замовникам по всій Україні, так і на полиці магазинів та інших торгових закладів.
Також постачаємо каву у велику кількість офісів по Україні. Замовити каву в офіс просто - зателефонувати менеджеру, або оформити просту завку на сайті eggocoffee.com
Всі зерна сертифіковані, безпечні. Працюємо ЛИШЕ з перевіреними постачальниками.

Доставка 1-2 дні по Україні.

Основна продукція eggo coffee – пакетована мелена кава, яку можна заварювати в домашніх умовах. Ідеального смаку нашої кави досягти просто. Навіть якщо ви не маєте вдома кавоварки, турки, гейзера. Просто залийте кип’ятком – отримаєте неймовірну каву. Ми так налаштували обсмажу і помол. 

EGGO COFFEE допоможе вам сформувати культуру споживання якісної кави.
Пропонований асортимент налічує більше ніж 20 сортів кави — є вибір серед арабіки, робусти, та блендів із різними пропорціями арабіки та робусти.

Відгуки