Coffee Group Lviv

Coffee Group Lviv - фото
вулиця Бузкова, 2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:30 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Кава — особливий напій, який має неймовірну властивість змушувати нас рухатися швидше, працювати ефективніше, відпочивати цікавіше. Манливий аромат кави для справжнього кавомана — як передчуття вишуканої насолоди горнятком запашного напою. Ми різні і нам подобаються різні сорти кави, ми віддаємо перевагу різним способам її приготування, але, разом з тим, ми щодня прагнемо мати якісну й натуральну каву.

«Coffee Group Lviv» — компанія, яка спеціалізується на продажі, безкоштовній оренді, сервісному обслуговуванні та професійному ремонті кавоварок та кавових апаратів. Обираючи якісні товари від кращих виробників, ми даємо нашим клієнтам гарантії стабільної роботи обладнання, простоту в експлуатації та, як результат, відмінний смак кави.

Зустрічайте нашу новинку: Харчові принтери Whimsy. Друкуйте цікаві зображення чи селфі на кавових напоях, десертах, молочних напоях, пиві, тарілках тощо.

Вдома чи на роботі не відмовляйте собі у кавовому задоволенні.

«Coffee Group Lviv» пропонує:

  • харчові принтери
  • кавоварки, включаючи б/у кавові апарати;
  • кавомолки;
  • каву Jacobs та чай в асортименті;
  • різноманітні натуральні, корисні цукерки;
  • сиропи та топінги;
  • аксесуари — фільтр пакети, стакани паперові, кришечки, мішалки тощо.

Фахівці «Coffee Group Lviv» за 24 години встановлять замовлений вами кавовий апарат. Пропонуємо оренду кавових апаратів для потреб ресторанного бізнесу, офісу, магазину чи кіоску.

Працюємо з обладнанням брендів Bianchi, WMF, Brasilia, Spinel, DeLonghi, Saeco, SanRemo, Eureka, Pheavendors, IDEA, La Cimbali, Faema, Franke та ін.

Наш сайт ***

Відгуки