Живий Хліб

Живий Хліб - фото
вулиця Петра Дорошенка, 27
+38 (063) 931-06-26 (Доставка)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 19:00Без перерви
Сб,Нд09:30 - 18:00Без перерви
вулиця Коперника, 41
+38 (063) 931-06-26 (Доставка)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд08:00 - 20:00Без перерви
вулиця Героїв УПА, 78
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 20:00Без перерви
Сб,Нд10:00 - 18:00Без перерви

Інформація


"Львівська крафтова пекарня "Живий Хліб" випікає особливий хліб, небуденний, живий з тривалим циклом холодної ферментації. 
За жодних обставин не можемо дозволити собі змінювати якість хліба. Крафтовий хліб  - це більше, ніж бізнес, це філософія."
 Виробництво хліба в Україні - давня традиція, і її можна розвивати правильно, навчаючи культурі споживання хліба. Ми вивчали автентичний та закордонний досвід, зробили перші власні розробки, експериментуємо з різними заквасками, намагаємось використовувати різні натуральні інгредієнти, міксуємо борошно. 
 Усі закваски вирощуємо самі, працюючи лише на органічних інгредієнтах. Для різних хлібів готуємо різні закваски : житні, пшеничні, фруктові, Левіто Мадре (Lievito madre) - на італійському борошні.
Наше кредо для гостей  це : "смакувати свіжим,  якісним та корисним  хлібом від «Живий Хліб». 
 Щоранку на полицях крамниць "Живий Хліб" є 15-20 різновидів хліба. Кожен хліб особливий, улюблена класика наших гостей - це "Бабусин", "Морквяний", "Цільнозерновий". У наших крамницях можна   замовити   - безглютеновий хліб.
 Наша пекарня "Живий Хліб" спеціалізується на виготовленні хліба довготривалого вистоювання, випікає на замовлення найбільші хлібини на живій заквасці у Львові. Процес приготування хлібу займає понад 18 годин.

 В асортименті до святоквого столу, солодкі новинки від "Живий Хліб"
·         Медівник : медові карамелізовані коржі, пропитані ромом, сметанковим  кремом та з чорносливом
·         Торт вишневий: шоколадний шифоновий бісквіт з натурального шоколаду, пухкий крем чіз на основі сиру філадельфія та вершків, соковите вишневе конфі
·         Торт моркв'яний: морквяні коржі з імбирем та курагою, пропитані апельсиновим соком та ароматними спеціями, карамельний крем чіз та апельсиновий курт
·         Андрути — улюблений десерт з сонячного дитинства! 
"Живий хліб» виконує  ваші різноманітні забаганки :
·         короваї та хлібини  для урочистих подій;
·         смачні булочки для бургерів і хот-догів;
·         печиво та пряники на свята;
·         торти , десерти, марципани
Відкриті до індивідуальних і корпоративних замовлень, а також до співпраці з HoReCa. 
Для партнерів кафе, барів, ресторанів пропонуємолояльні ціни та чудові знижки до 20%!
Чому ж наша випічка краща за мас-маркет:
 "Живий Хліб" -крафтова пекарня .
·         крафтовий - означає ремісничий , виготовлений на невеликому виробництві із застосуванням ручної праці.
·         пекарі «Живий Хліб» усі хлібини  випікають на камені;
·         закваски потребують холодного бродіння, це тривалий процес до 5 діб.
·         використовуємо лише  натуральні інгредієнти: насіння льону, сухофрукти, солод, морквяне та гарбузове пюре, мед, плющена вівсянка;
·         натуральний хліб на заквасках  дуже важко "клонувати", тому розмір та зовнішній вигляд у хлібин  може відрізнятись
·         тональність хрусту теж
Пекарня «Живий хліб» переможець у номінації «Найкраща кафе-пекарня 2019» від ресторанної премії «СІЛЬ»!
 
Допоможемо армії разом! Долучайтесь до акцій:  «Тобі — багет, ССО — рації»!  "Крилатий Пампух", " Пампухи купуй - дрони даруй"

Відгуки