Завод покрівельних матеріалів "Акваізол"

Акваізол - фото
вулиця Промислова, 50/52
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Завод покрівельних матеріалів «Акваізол» заснований в 1998р. Підприємство почало виробництво євроруберойду в 1999р., виробництво бітумної черепиці в 2003р., виробництво нетканого поліестеру і геотекстилю в 2004р.

 

Прайс-лист заводу «Акваізол» налічує 27 позицій модифікованих полімерно-бітумних матеріалів (євроруберойду) для покрівельних і гідроізоляційних робіт.

 

Всі полімерно-бітумні мембрани нашого виробництва розділені на 5 груп: бюджетні покрівельні матеріали, бюджетні покрівельні матеріали з підвищеними характеристиками, покрівельні, спеціальні покрівельні та гідроізоляційні матеріали.

 На покрівлях України вже укладено понад 55 млн. кв. м. нашого євроруберойду. 10-та літня експлуатація матеріалу в різних кліматичних умовах і при різних навантаженнях підтвердила високу якість матеріалу, що виробляється.

 

Ділянка по виробництву бітумної черепиці дозволяє виробляти продукцію різних кольорів і форм. Для бітумної черепиці Акваізол випускаються коньково-карнизна плитка і ендовий килим в колір покрівельного матеріалу. Більше 850 тис. кв. м. бітумної черепиці Акваізол створюють затишок в будинках по всій Україні.

 

Багатоступенева система контролю якості, використання сировини провідних виробників, ретельне дотримання регламенту технологічного процесу забезпечили матеріалу Акваізол заслужену популярність.

 

Висока якість Акваізол відзначено почесним знаком «Вища проба» Асамблеї ділових кіл України.

Відгуки