A-Z Techno

A-Z Techno - фото
вулиця Августина Волошина, 2а
+38 (098) 659-90-99 (Продаж техніки, Viber)
+38 (063) 981-71-50 (Продаж техніки)
+38 (073) 710-10-22 (Сервісний центр)
+38 (096) 023-63-77 (Сервісний центр)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Компанія «A-Z Techno» є надійною з'єднувальною ланкою між провідними світовими виробниками високотехнологічного обладнання і замовниками.

Компанія «A-Z Techno» у своїй роботі орієнтується на потреби бізнесу наших партнерів і прагне пропонувати тільки найактуальніші продукти на найбільш вигідних для замовника умовах:

  • комп’ютери та комплектуючі;
  • планшети;
  • мобільні телефони;
  • побутова техніка;
  • аксесуари;
  • ремонт та обслуговування;
  • програмне забезпечення;
  • налаштування мережі;
  • інтернет-підключення, Wi-Fi.

Мета

Провідна позиція на ринку інформаційних технологій в галузі дистрибуції комп'ютерних комплектуючих Україні.

Стратегія

Успіхи наших партнерів — наші успіхи. Завжди доступний на складі широкий асортимент продукції. Швидка доставка замовлених партнерами товарів у будь-який регіон України. Підвищення професійного рівня співробітників компанії. Якісне сервісне обслуговування устаткування, що постачається. Персональний підхід в роботі з партнерами.

Характер діяльності

У теперішній момент компанія «A-Z Techno» пропонує широкий вибір товару таких провідних світових виробників, комп’ютерів, офісного обладнання, копірів і засобів зв’язку, як 3M, APC, ASUS, Acer, Apacer, Asrock, Canon, Chicony, Epson, Genius, IBM, Intel, Kingston, Lexmark, MSI, Oki, Panasonic, Samsung Electronics, Samsung Semiconductor, Sharp, Shuttle, Sony, Hansol, General Electric, HP, Siemens, Brother, Sensormatic та інших.

Сервіси A-Z Techno

З висококваліфікованих спеціалістів сформовано відділ системної інтеграції. Напрямок роботи даного відділу передбачає забезпечення клієнта комплексним IT-рішенням, яке дозволяє йому працювати ефективніше за конкурентів; проектування та встановлення локальних комп'ютерних мереж; проектування та підбір серверного обладнання, включно з програмним забезпеченням, відповідно до складності задач, які будуть вирішуватись. Велику увагу «A-Z Techno» приділяє підтримці та обслуговуванню спроектованих та впроваджених систем.

У нас немає акцій, у нас є низькі ціни!

Відгуки