Ресторан "СІМ ПОРОСЯТ"

СІМ ПОРОСЯТ - фото
вулиця Степана Бандери, 9
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд11:00 - 22:00Без перерви

Інформація

Ресторан-музей «Сім Поросят» у Львові — смачніше та затишніше, ніж вдома. Це по-домашньому затишне місце зі справжньою народною кухнею: фірмові вареники, грибна юшка, борщ зі сметанкою, печене молочне порося.

Для приємного проведення часу ви можете розміститись в одній із шести локацій. А більше святкування ви можете організувати у бенкетному залі до 75 осіб, куди можна принести власний алкоголь. А якщо раптом ви шукаєте, де поснідати у Львові, то тут вас радо чекають вже із 10 ранку з трьома пропозиціями для сніданку.

В ресторані-музеї ви побачите стінні старовинні розписи та автентичні елементи карпатської хати, колекцію давнього писаного українського посуду та дерев’яний брус зі своєю легендою. Якщо захочете пообідати в особливому місці, де довго і з цікавістю можна розглядати кожен куточок, то вам просто необхідно завітати сюди. 

До речі, в ресторані «Сім Поросят» є послуга трансферу: вас заберуть та відвезуть назад до центру міста за попередньою домовленістю. А корпоративні клієнти можуть скористатися послугою доставки їжі.

Святковий обід, романтична інтимна вечеря чи веселий бенкет — будь-який захід пройде на найвищому рівні та залишиться для вас незабутнім враженням.

Завітайте у ресторан-музей «Сім Поросят» у Львові і пориньте в атмосферу затишку, де смак страв навіть кращий, ніж вдома. Вишукана українська кухня - це «Сім Поросят»!

Відгуки