Агенція горящих путівок "Краяни"

Краяни - фото
вулиця Пантелеймона Куліша, 29
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб10:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Туристична агенція «Краяни» створена в 1992 році.

Пропонуємо тури:

  • в Туреччину;
  • в Єгипет;
  • в Європу;
  • в Чорногорію;
  • в Албанію;
  • до екзотичних країн.

Підібрати тур можна за посиланням.  

Майже 30 років турфірма працює для туристів. Основною рисою нашої роботи є дружність та індивідуальний підхід до клієнтів. Наші менеджери завжди підберуть кращий варіант відпочинку на ваш смак і нададуть повну й достовірну інформацію про особливості туристичних послуг. Ми стараємося не зупинятися на досягнутому і постійно пропонуємо клієнтам щось нове та цікаве. 

З дня заснування нашої турфірми намагаємось вдосконалювати систему обслуговування і розширюємо спектр послуг, для того, щоб задовольнити навіть вибагливих туристів.

Індивідуальний підхід до туриста з урахуванням характеру, настрою та побажань — цього принципу дотримується наш колектив. Команда створює необхідні умови, щоб забезпечити нашим клієнтам обслуговування вищого рівня.

Ви любите відпочивати комфортно в компанії друзів, всією сім'єю чи індивідуально? Ви любите, коли до вас уважні та доброзичливі? Ми допоможемо приємно та без турбот провести ваш відпочинок протягом цілого року. 

Менеджери нашої туристичної фірми допоможуть в організації сімейного, групового, дитячого та індивідуального відпочинку, організують за бажанням клієнта ексклюзивну програму, індивідуальні маршрути різної складності.

З метою всебічного надання туристичних послуг для клієнтів наша турфірма вже багато років входить в «Мережу агенцій гарячих путівок». В базі даних є величезна кількість пропозицій від провідних туроператорів України.

З допомогою менеджерів нашої фірми ви зможете обрати кращі з них та задовольнити ваші запити на відпочинок, враховуючи побажання та матеріальні витрати.

Ми зробимо все для того, щоб ви стали нашими постійними клієнтами та відпочинок з нами став виконанням мрії вашого життя.

Відгуки