UP Dj School

UP Dj School - фото
вулиця Соломії Крушельницької, 17

Інформація

Ти завжди мріяв стати модним діджеєм? Працювати в клубі, створювати атмосферу? А можливо, музика — це твоє покликання і ти хочеш поліпшити свої навички?

У будь-якому випадку, ти потрапив за адресою! Школа діджеїв «UP Dj School» проводить навчання діджеїнгу з будь-якого рівня — від новачків до профі! Навчання в школі діджеїв корисно на будь-якому етапі кар'єри: ти обов'язково дізнаєшся багато нового і корисного для твоєї творчості.

Школа проводить набір на курси навчання діджеїнгу, створення музики в різних додатках, аранжуванні і «переграванні» готових треків.

Місія школи — зробити навчання діджеїнгу доступним для всіх.

Наші викладачі — діджеї та музиканти, які досягли висот у створенні електронної музики, які надихнули і навчили ціле покоління молодих діджеїв.

Навчитися зводити два треки або перекидати фейдери можуть всі, і цим уже нікого не здивувати. А от користуватися різними технічними пристроями, правильно використовувати ефекти в своїх сетах і міксах, використовувати деку в якості музичного інструменту може далеко не кожен.

Звичайно, хочеться заощадити на навчанні, проте відмовляючись від навчання у досвідчених диск-жокеїв, ви втрачаєте найважливіше — занурення в атмосферу. Професійна тусовка часом важливіша крутої техніки, адже тільки гуру може підказати новий фінт або оцінити по достоїнству ваші самостійні відкриття.

Школа діджеїв пропонує:

  • курси діджеїнгу ( в середньому 20 занять);
  • гра на CD і Вінілі
  • практичні заняття в клубі

Відгуки