АНТИКОР ПРОМ СЕРВІС

АНТИКОР ПРОМ СЕРВІС - фото
вулиця Промислова, 50/52
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

ТзОВ "Антикор Пром Сервіс" являється офіційним представником в Україні компаній:

  • STEULER-KCH (Німеччина) - виробник систем антикорозійних покриттів: хімстійкі - гума, цегла, плика керамічна, полімерні матеріали. Найвідоміші марки: Kerabutyl, Vulkoferran, Vulkoduritt, Keracol, Paste Kitt, Keraflake, Korroplast, Keranol, та ін.
  • TRS International (Німеччина) - виробляє клей для склеювання гуми, стрічки конвеєрної (транспортерної), та приклеювати гуму до металу. Виробляє гуму для футерування валів та барабанів конвеєрного обладнання. Найвідоміші марки: Клей TRS 2002, Клей TRS 3003, Клей TRS 4004, Клей TRS Plasto, Technotex, Super-60, Maxi-60, Mini-60 Striplag, Keralag та ін.
  • Whitford (Англія, Італія) - один із найвідоміших у світі виробників фторполімерних (тефлонових) покриттів. Виробляе покриття на основі розчинників чи на водяній основі, а також керамічні покриття для захисту поверхонь кухонного приладдя, а також обладнання яке підлягає подальшому впливу агресивних середовищ: кислот, лугів, т.ін. або постійному температурному навантаженню. Найвідоміші марки: Xylan, Fision, Quantanium, Excalibur, Etherna, та ін.

ТзОВ "Антикор Пром Сервіс" пропонує широкий асортимент антикорозійних матеріалів на основі синтетичних смол і каучуку. Наші захисні системи вироблені в Німеччині з великим успіхом застосовуються в різних галузях промисловості:

  • Хімічна промисловість
  • Гірнича промисловість
  • Харчова промисловість
  • Енергетична промисловість
  • Металургійна промисловість
  • Машинобудівельна промисловість
  • Цивільне будівництво

Ми пропонуємо: гумові матеріали, кислотостійкі цеглу й плитку, полімерні матеріали й фарби, а також елементи з композиційних матеріалів, фторполімерні (тефлонові) покриття, стійкі до високого температурного навантаження та хімічної агресії. В основі матеріалів натуральні й синтетичні полімерні сполуки, які мають високу стійкість до хімічних, механічних і температурних навантажень. Ці покриття з м'якої й твердої гуми, у яких використається як натуральний, так і синтетичний каучук, а також двох-компонентні полімерні композиції на основі синтетичних смол зі спеціальними наповнювачами.

ТзОВ "Антикор Пром Сервіс" виконує комплексні роботи з антикорозійного захисту промислового обладнання, а також будівельних конструкцій, як у цехах, так і на будівельних майданчиках замовників. Якщо нанесення або монтаж антикорозійних систем виконується за допомогою сторонніх організацій або персоналом замовника, досвідчені фахівці (супервайзери) компанії зможуть навчити й координувати роботи на місці

Вдало поєднуючи якісні матеріали, передові технології їхнього застосування й системний підхід до завдання, ми пропонуємо повний, високоякісний сервіс:

  • · постачання захисних матеріалів
  • · нанесення, монтаж захисних систем
  • · послуги досвідчених супервайзерів компанії для координації робіт на будівельних площадках замовників
  • · ремонтні роботи, обслуговування

Ми забезпечуємо швидкі, компетентні консультації і підтримку у будь-якому місці та у будь-який час. Це дає нам право позиціонувати себе як надійного й компетентного партнера в вирішенні комплексних питань захисту поверхонь.

Антикорозійні рішення нашої компанії

 Резервуари, технологічне обладнання, басейни.  Для їхнього захисту пропонується довготривале покриття із синтетичних полімерів, гуми або спеціальної плитки чи цегли.

Транспортні ємності. Гама продукції містить у собі гумові й інші спеціальні покриття для вагонів-цистерн, автомобільних цистерн й інших транспортних ємностей.

Трубопроводи. Труби забезпечуються гумовим покриттям або виробляються зі скловолокнистого пластику із внутрішнім покриттям труб або без нього.

Промислові підлоги. Повна гама покриттів для підлог різних галузей - від керамічної плитки до різноманітних полімерних матеріалів.

Басейни. Бездоганні плиткові покриття й облицювання для сучасних басейнів, які мають потребу в надійних, інноваційних технологіях.

Обладнання для хімічної промисловості. Фторполімерні (тефлонові) покриття які забезпечують високу стійкість до агресивних середовищ (кислоті, луги, тощо), а також до постійного термічного навантаження.

Обладнання для харчової промисловості.  Деко плоскі, перфоровані, багетні, для гамбургерів; ножі для різки хліба, нарізання твердих сортів сиру, тощо; спіралі та шнеки, форми для випікання хлібобулочних виробів; сковороди, каструлі, гусятниці, казани, і т.п.

Відгуки