Захід Квадро Тур

Захід Квадро Тур - фото
проспект В'ячеслава Чорновола, 101

Інформація

Драйв, швидкість і складні перешкоди — що може бути краще? Ця поїздка запам'ятається кожному любителю екстриму, який бажає одержати професійні навички кермування квадроциклом.

Крізь хащі і водні перешкоди, по лісі і бездоріжжю — ви зможете не тільки насолоджуватися міццю техніки, а й милуватися чудовою природою далеко від цивілізації.
Катання на квадроциклах — це незабутня розвага для всієї родини! Цей вид спорту по праву користується особливою популярністю в сучасному світі, адже активний відпочинок — це корисне і приємне проведення часу!

«Захід Квадро Тур» дарує відмінну можливість побувати на природі, навчитися керуванню новим транспортним засобом, відпочити в приємній компанії друзів. Кататися на квадроциклі можна в будь-який час року і в будь-яку погоду.

Прогулянки на квадроциклах під Львовом — це справжня пригода для тих, хто хоче нових емоцій, вражень і заряд адреналіну.

Маршрути проходять по пересіченій місцевості і бездоріжжю по лісі, щоб ви в повній мірі відчули міць надійного квадроцикла і задоволення від подолання будь-яких перешкод.

Ви зробите зупинки в наймальовничіших місцях, куди неможливо дістатися ні пішки, ні на автомобілі. Красиві фото і селфі — гарантовані.

Хочете більше ніж просто прогулянку на квадроциклах? Ми організуємо для вас смачний пікнік на свіжому повітрі, змагання, екскурсію до музею Євгена Коновальця а також відвідати буде можна і краівку в с.Зашків і навіть нічний екстремальний заїзд.

З задоволенням здамо квадроцикл в прокат. Всі моделі пройшли необхідне технічне обслуговування і безпечні для використання. Ціни на прокат квадроциклів різні — залежать від потужності машини, наявності повного або тільки заднього приводу, часу оренди квадроцикла.

Веселого катання вам та вашим рідним.

Відгуки