Еліт Фарба

Еліт Фарба - фото
вулиця Героїв УПА, 77
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб10:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

ТзОВ «Бі.Ем.Україна» уже близько 10 років є імпортером та дистриб'ютором лакофарбової продукції, декоративних та супутніх матеріалів світових торгових марок, а саме:

  • Para - фарба,  виробництво Канада;
  • Scala- фарба, лаки, олії виробництва Швеції;
  • Dynamic- малярний інструмент, Канада;
  • Metropolis- декоративні штукатурки, Італія;
  • Torlis- шкіряні підлогові покриття, Канада.

Компанія веде діяльність у напрямку розвитку регіональних представників! Ми гарантуємо локалізований ринок збуту, тобто продаж наших продуктів на основі «виняткових прав» та чітко окресленої території.

Високо кваліфіковані представники нашої компанії завжди допоможуть Вам у вирішенні будь-яких запитань та досягненні успіху у бізнесі.

ТзОВ «Бі.Ем.Україна» відкрита для співпраці з найвимогливішими клієнтами, про це свідчить асортимент нашої продукції:

Para - найбільший виробник лакофарбової продукції у Канаді. ЛФП Para на світовому ринку уже понад 100 років. Компанію заснував Натан Вілсон у 1915 році в Торонто,  керуючись такими принципами: якість, вартість та  індивідуальне обслуговування клієнтів. ЛФП Para безпечна до навколишнього середовища, про що свідчить знак Ecologo. Фарба має 6 ступенів блиску, а неповторна та новітня система тонування Desigen Line 4, дозволяє найкращим дизайнерам та архітекторам втілювати у життя свої проекти!
Scala- шведські фарби,лаки, олії, які існують на шведському ринку понад 50 років. Фабрика знаходиться у південно-західній частині Швеції, обладнана найновітнішим устаткуванням. Гарантована якість продукції базується на турботі про навколишнє середовище, про це засвідчує сертифікат ISO 9001.
Dynamic - фірма Dynamic є найбільшим виробником та дистриб'ютором малярного інструменту в північній Америці. Інструмент Dynamic здобув популярність завдяки міцності, якості та зручності у застосуванні. 500 найменувань допоможуть будь-якому ремонту.
Metropolis- італійські декоративні штукатурки найвищої якості, що з гідністю поєднують естетику та побут. Висока якість та новітня візуалізація ламає усі стереотипи що до декоративних штукатурок. З погляду на великий асортимент продуктів та стилі, декоративні штукатурки Metropolis забезпечують безмежну свободу створенні власного дизайну.
Torlis- в основі виробництва підлог Torlis, лежить технологія безпечна до навколишнього середовища. Виробник довів, що екологічний розв'язок може бути і дизайнерським і практичним. Шкіряні підлоги продукуються із переробленої шкіри. Технологія основана на використанні залишків шкіри, при виробництві ременів, взуття, одягу., така шкіра збагачена натуральним каучуком та соком з дерев акації. Виробник дає гарантію 25 років при використанні в приватних приміщеннях та 5 років в комерційних установах.

Відгуки