ТОВ "Бізнес-Баланс"

Бізнес-Баланс - фото
проспект В'ячеслава Чорновола, 63, офіс 911
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 19:00Без перерви
Сб,НдВихідний
вулиця Академіка Андрія Сахарова, 42, офіс 316
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Компанія “БІЗНЕС-БАЛАНС” на ринку більше 10 років. Ми намагаємося зробити вашу роботу зручною і якомога простішою, завдяки нашим продуктам та консультаційній підтримці.

Вам потрібні КЕП, програмне забезпечення М.E.Doc, СОТА, 1С:Підприємство8 чи навчання по роботі з цими пограмами - ВАМ ДО НАС!

Звертайтеся і ми з радістю вам допоможемо!


КЕП від АЦСК Україна - аналог вашого підпису в цифровому світі. В час, коли печатка на підприємстві не є обов'язковою, електронні документи набирають більшої ваги ніж паперові

 
M.E.Doc - програма для роботи з електронними документами №1 в Україні. Вона дозволить вам легко і зручно подати звітність в контролюючі органи. Також ви отримаєте можливість обмінюватися первинними документами (рахунками, актами виконаних робіт, накладними, договорами) з вашими котрагентами.

ВИКОРИСТОВУЙТЕ програму на 100% - ЕКОНОМТЕ ваш час і витрати на папір та пошту.

СОТА - веб-сервіс для звітності та обміну електронними документами онлайн. Звітуйтеся, відправляйте та отримуйте потрібні вам електронні документи, не привязуючись до робочого місця в будь-якому куточку України чи світу.

ТОКЕНИ - захищені носії ключової інформації Secure token. Цілковита безпека при генерації, зберіганні та використанні кваліфікованих цифрових підписів. 

1С:Підприємство 8. Ми пропонуємо:
- впровадження "з нуля" різних конфігурацій 1С:Підприємство 8
- переведення облікової системи зі старіших платформ 1С:Підприємство на нову платформу 1С:Підприємство 8
- консультаційна підтримка сертифікованих спеціалістів
- практичні рекомендації з приведенні вашого обліку до вимог 1С:Підприємство, що дозволить вам суттєво економити час при оновленнях

 
Курси 1С:Підприємство

Заняття проводить практикуючий 1С:Підприємство- консультант. Навчальні групи до 8 осіб. Акцентуємо увагу на практичних заняттях. Після закінчення навчання ви отримуєте офіційний сертифікат.

 


З НАМИ СКЛАДНЕ СТАЄ ПРОСТІШИМ!

Відгуки