ПП "Бурводсервіс"

Бурводсервіс - фото
вулиця Зелена, 145/15
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:30 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Про нас:

Приватне підприємство «Бурводсервіс» створене в 1997 році здійснює свою виробничу діяльність в багатьох напрямках, пов’язаних з геологією і гідротехнікою, топографією і будівництвом.

Наше підприємство виконує проектування і буріння свердловин на воду, що є одним з основних напрямків діяльності. Проектування і подальше буріння здійснюється з врахуванням відповідних геологічних умов, якості та продуктивності підземних водоносних горизонтів, індивідуальних побажань і пропозицій замовника робіт. Проводимо підбір і монтаж водопідйомного обладнання та автоматичних систем водопостачання. Підприємство використовує сучасні технології з буріння, що дає змогу прискорити спорудження, а також збільшити продуктивність та надійність свердловин

При розробці конструкцій водозабірних свердловин підприємство керується чинним природоохоронним законодавством і суворо його дотримується! Охорона і господарське використання підземних вод України – обов’язок кожного. В сучасних умовах чиста вода є великою цінністю.

Проведення інженерно-геологічних, топографо-геодезичних вишукувань для промислового та індивідуального будівництва, а також комплекс землевпорядних робіт. Нами проводиться розробка проектів і подальше будівництво об’єктів з берегоукріплення, водовідведення та водопониження. Здійснюється проектування ставків.

Працюють у нас виключно спеціалісти, які мають необхідну вищу та середню спеціальну освіту і достатній досвід роботи в геології, гідротехніці, геодезії, землевпорядній справі і будівництві.

Наше підприємство проводить політику постійного оновлення своєї виробничо-технічної бази. Це дозволяє бути одними з прогресивних і сучасних підприємств, які дбають щоб їхній продукт відповідав сучасним вимогам ринку послуг.

Саме висококваліфікований персонал і власна науково-технічна база надають можливість нашому підприємству виконувати поставлені задачі якісно і в стислі терміни.

Послуги:

Проводимо роботи в сферах: в геології, гідротехніці, геодезії, землевпорядній справі і будівництві.

Відгуки