Пасажирські перевезення по Україні та Європі

Пасажирські перевезення по Україні та Європі - фото
вулиця Немирівська, 5, офіс 1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 17:00Без перерви
Нд09:00 - 15:00Без перерви

Інформація

Потреба в комфортних та надійних пасажирських перевезеннях виникає доволі часто. Екскурсії та подорожі, семінари та тренінги, інша діяльність передбачає транспортування пасажирів між різними містами як в межах України, так і за кордоном.

Міжнародні перевезення сьогодні стали важливою частиною нашої повсякденної діяльності. Ми потребуємо послуг надійного перевізника, який доставить нас у бажану країну для роботи, навчання, чи відпочинку.

Транспортна компанія здійснює пасажирські перевезення по Україні та за кордоном. Перевезення у різні міста та країни Європи. До послуг наших клієнтів пропонуємо технічно надійні, відповідним чином оснащені туристичні автобуси. Поїздки за кордон з нами будуть безпечними, комфортними та приємними.

Пасажирські перевезення по Україні та за кордон комфортабельним автобусом 27 посадкових місць. Надаємо в оренду автобус з водіями для виконання перевезення на замовлення відповідно до маршруту та терміну.Співпраця з фірмами працедавцями за кордоном.

Послуги:

  • Туристичні тури, паломницькі.
  • Перевезення спортивних, театральних, музичних, хореографічних колективів тощо.
  • Надаємо автобуси в оренду на замовлення клієнта.

Відповідно до заявлених потреб, ми надамо для вас максимально комфортний та належно обладнаний транспорт.

Автопарк підприємства включає автобуси:

  • Mercedes-benz/mago (27 +1 місць);
  • Mercedes Sprinter (17 +1 місць);
  • OPEL Vivaro (8+1 місць).

Салони автобусів оснащені Webasto, TV, DVD, CD, мікрофоном, кондиціонером. Ми забезпечуємо високий рівень комфорту для наших пасажирів.

Володіємо ліцензією на здійснення міжнародних та внутрішніх перевезень. Наші водії — досвідчені та надійні. Практикуємо оплату готівку та по безготівковому перерахунку.

Ми гарантуємо дотримання заздалегідь обумовлених строків та умов перевезень.

Відгуки