Віденська Кав'ярня

Віденська Кав'ярня - фото
проспект Свободи, 12
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 21:00Без перерви

Інформація

«Віденська Кав’ярня» уособлює елегантну розкіш та гармонію, особливу атмосферу та чарівний шарм, які властиві справжньому гостинному європейському місту.

«Віденська Кав’ярня» — це дух Відня в серці Львова, це чудова музика та запах кави, це смачні страви та увага до вас, дорогого та шанованого гостя.

Ще в 19 столітті ніжна та ароматна випічка кав’ярні манила та запрошувала завітати й відпочити за горнятком натуральної кави.

У «Віденській кав’ярні» і сьогодні призначають романтичні побачення та ділові зустрічі, відпочивають сімейні пари та гомінкі студенти. Минають роки, а шарм та колорит кав’ярні надихають, розважають, дарують особливу насолоду та відчуття затишку.

Зала кав’ярні, розрахована на 40 осіб, буде чудовим місцем і для проведення зустрічі з друзями, і для святкування з нагоди важливої події вашого життя. У цій же залі подають сніданки для гостей готелю, адже у будівлі також розташовано готельно-ресторанний комплекс.

Окрасою зали є величний музичний інструмент, який має вже 100-річну історію — це наша фісгармонія.

«Віденська Кав’ярня» подарує можливість скуштувати автентичних європейських страв та чудово відпочити. Окрім європейської кухні, гостей ресторану почастують місцевими українськими «смаколиками» та оригінальними стравами від шеф-кухаря.

Елегантність та витончений смак проглядаються у кожному елементі декору. Влітку чудовою альтернативою посиденькам у приміщенні стане відпочинок на літньому майданчику — це своєрідна візитівка кав’ярні.

Бездоганний сервіс, неповторна атмосфера та смачна кухня — це мінімум три причини, чому вам варто обрати «Віденську кав’ярню» для свого незабутнього відпочинку.

Відгуки