ДП "Екран-Вікносвіт"

Екран-Вікносвіт - фото
вулиця Кульпарківська, 64а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб10:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний

Інформація


ДП «Екран-Вікносвіт» – це сучасна, потужна і авторитетна компанія у галузі виробництва світлопрозорих конструкцій.

З часу заснування, а це відбулося в далекому 1999 році, компанія «Екран-Вікносвіт» змогла побудувати сучасний виробничий комплекс, де інтегровано виготовлення трьох різновидів віконно-дверних конструкцій: ПВХ, дерев’яного брусу, алюмінію. В цьому наша унікальність, наша сила, наша гнучкість і найголовніше – наша можливість гарантувати  нашим покупцям, клієнтам та партнерам, що саме з нами у них є повноцінний та якісний вибір. Продукція компанії відома на ринку України, Англії, Італії, Німеччини, Португалії та США під торговими марками “вікна SALAMANDER” ТМ , “КАРПАТСЬКІ ВІКНА” ТМ, “Alfabud” ТМ.

Ключовим моментом у всіх рішеннях компанії «Екран-Вікносвіт» є орієнтир на якість і саме це дало змогу досягнути серйозного  результату: загальна кількість виготовлених на нашому підприємстві вікон вже сягнула більше 1 500 000

Завдяки нашій праці тисячі родин мешкають у затишних оселях. Вони радіють життю, виховують дітей, працюють, піклуються про своїх батьків. Усвідомлення, що ми допомагаємо людям бути щасливими, надихає нас на нові звершення.
 

Відгуки