ГАЛ-СВІТ

ГАЛ-СВІТ - фото
вулиця Скорика Мирослава (Чайковського), 8, офіс 7
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Оціночна компанія ТзОВ "ГАЛ-СВІТ"на ринку з 1997 року. Компаніянадає професійні послуги в області оцінки всіх видів власності.

Підприємство має діючий Сертифікат суб’єкта оціночної діяльності, який охоплює всі основні напрями незалежної оцінки. Підприємством дотримуються всі ліцензійні вимоги, які стосуються землеоціночної діяльності.

Персонал підприємства володіє великим досвідом у галузі оціночної діяльності та судової експертизи, має спеціалізоване програмне забезпечення, значні напрацювання та допоміжні довідкові матеріали.

 

ПЕРСОНАЛ

Одним з основних надбань компанії є персонал організації. Фахівці компанії виконають замовлення будь-якої складності в найкоротші терміни. Всі оцінювачі та судові експерти мають різнобічну освіту не тільки в області оціночної діяльності, але і в суміжних областях.

В штаті 8 дипломованих оцінювачів, з них 6 осіб зі стажем роботи в області оціночної діяльності понад 10 років та 2 судових експерти  зі стажемроботи 24 роки.

 

ОЦІНКА

До найбільш поширених видів незалежної оцінки відносяться: оцінка майна та майнових прав і оцінка збитків.

Оцінка майна включає в себе оцінку рухомого майна, машин, обладнання і колісних транспортних засобів, оцінку вартості нерухомого майна (будівель, споруд, земельних ділянок і т. Д.), акцій та інших цінних паперів, нематеріальних активів та інтелектуальної власності, незалежна оцінку вартості підприємства (бізнесу), вартості боргових зобов'язань, переоцінку основних засобів.

Оцінка вартості збитку включає в себе оцінку збитків від заливу (затоплення), пожежі, оцінку збитків внаслідок неправомірних дій сторонніх осіб. Оцінка проводиться на основі встановлених державою стандартів, відображає ринкову вартість об'єкта і є незалежною. З усіх юридичних питань з незалежної оцінки можна також проконсультуватися у наших фахівців оцінювачів та судових експертів.

 

Незалежна оцінка проводиться, коли Вам необхідно:

·        передати майно в довірче управління,

·        здати майно в оренду;

·        приватизувати майно;

·        провести угоду лізингу;

·        провести операцію купівлі-продажу;

·        застрахувати дане майно від різних страхових випадків;

·        отримати необхідний кредит під заставу майна;

·        залучити додаткові інвестиції;

·        визначити податкову базу для основних засобів при обчисленні податку на майно;

·        внести в капітал організації частку у вигляді оціненого майна;

·        точно визначити суму збитку від пожежі, затоплення і т.д. ;

·        зробити розділ майна;

·        скласти шлюбний контракт;

·        вступити в спадкові права (оцінка майна для спадщини);

·        і врегулювати інші спірні питання.

 

КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ

Суворе дотримання конфіденційності інформації, яку ми отримуємо від наших клієнтів, є одним з найважливіших стандартів нашої роботи. Ми забезпечуємо збереження отриманих від Замовника та  в ході підготовки оцінки документів і не розголошуємо їх без згоди Власників, як це встановлено чинним законодавством, політикою компанії та професійною етикою.

 

ПРОГРАМА ЛОЯЛЬНОСТІ КЛІЄНТІВ

Забезпечення супроводу Звітів з оцінки. Захист результатів, наданих в Звіті, перед опонентами Замовника і, якщо буде потрібно, в суді.

Безкоштовні консультації особам, зацікавленим в отриманні Звітів про оцінку майна та висновків судових експертів.

Забезпечення безкоштовними консультаціями з питань, безпосередньо пов'язаними з оцінкою майна, всіх постійних Замовників і партнерів.

Безкоштовне консультування Замовників і партнерів з питань ефективного використання результатів оцінки при прийнятті управлінських рішень, (у т. ч .: при підготовці та отриманні кредитів, при внесенні майна до статутного капіталу, при злитті або поглинанні, при виконанні великих угод і т. П .).

Виконувати на прохання Замовників об'єктивну експертизу звітів з оцінки.

Активно підтримувати роботу Українського товариства оцінювачів, спрямовану на контроль якості робіт з оцінки, виконувану членами УТО. Брати участь у роботі Ради та Експертної Ради УТО.

Розглядати всі зауваження наших Замовників при виконанні робіт з оцінки. Безкоштовно усувати помилки, похибки, недоліки в Звітах. При цьому, однак, зберігати незалежність і об'єктивність при отриманні підсумкових результатів та формуванні Звітів з оцінки.

 Розвивати методичну та інформаційну базу компанії, необхідну для якісних Звітів з оцінки. Забезпечити надійний контроль всіх Звітів перед передачею їх Замовникам та дотримуватися стандартів з етики в оціночної діяльності.

Гарантія істотних знижок постійним клієнтам.

Відгуки