ПрАТ "Гал-Експо"

Гал-Експо - фото
вулиця Володимира Винниченка, 30
(Офіс)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Приватне Акціонерне Товариство «Гал-Експо» спеціалізується у сфері організації та проведення міжнародних виставок «бізнес для бізнесу» та є одним із визнаних лідерів серед виставкових компаній України.

Виставки «Гал-Експо» відбуваються під зареєстрованою торговельною маркою «Галицькі експозиції».

Крім виставкових заходів з власної програми, компанія проводить виставки на замовлення, здійснює індивідуальне проектування та оформлення виставкових стендів на заходах інших організаторів. Маючи комплект професійного виставкового обладнання, здійснює забудову експозицій на замовлення «під ключ».

Результатом роботи команди фахівців компанії стали десятки вдало реалізованих виставкових проектів, тисячі учасників та десятки тисяч відвідувачів.

За час існування товариства, проведено понад 300 заходів в Україні та за кордоном. За власною програмою проведено понад 200 виставок міжнародного масштабу у Львові, в яких взяли участь 11 000 підприємств з 45-ти країн.

За чудово виконану роботу наше товариство неодноразово нагороджувалось почесними відзнаками та грамотами. Ми сумлінно працюємо не покладаючи рук, адже прагнемо виконувати свою роботу бездоганно й цінуємо довіру наших клієнтів.

Відгуки