Гартекс

Гартекс - фото
вулиця Городоцька, 174
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:30 - 17:3012:30 - 13:30
Сб,НдВихідний

Інформація


Товариство з обмеженою відповідальністю "Гартекс" було засноване у Львові в 2003 році як будівельна організація, яка займається виготовленням та професійним ремонтом високоміцних промислових підлог на будівельному ринку України із застосуванням сучасної європейської технології.

 

Ми постійно розвиваємось та нарощуємо виробничу базу, тому опанували будівельні такі напрямки як виготовлення седвіч-панелей, виробництво та ремонт пластикових вікон та дверей, виробництво та ремонт промислових підлог. Сучасний парк машин і обладнання, професійні спеціалісти й належна організація дозволяють здійснювати будівельні послуги швидко і фахово. Виготовлення промислових підлог - важливий сегмент в сфері промислового будівництва, тому наша компанія прикладає багато зусиль для розвитку цього напрямку своєї діяльності. Промислова підлога Львів Ми виготовлюємо довговічні та надійні промислові підлоги, тому можемо сказати, що наша команда - наш фундамент. Ми не шкодуємо грошей на устаткування, адже професійний інструмент для майстра те саме, що пензель для Леонардо да Вінчі.

 

Полімерні промислові підлоги

 

Винятково добра координація роботи та потужна виробнича база компанії "Гартекс" надає можливість виконувати великі об'єми робіт по виготовленню промислових підлог в стислі терміни. Потужності нашого підприємства вражають - до 2000 м. кв. промислових бетонних підлог за добу, і це ще не межа.

 

Ми успішно працюємо не тільки у Львівській області, але й по всій Західній Україні, тому, якщо ви шукаєте промислові підлоги Хмельницький або наливні підлоги Івано-Франківськ, звертайтесь! Можете бути впевнені - якість наших промислових підлог не залишить вас байдужими! Ми експерти по нетиповим рішенням, тому індивідуальний підхід до кожного замовника є прерогативою діяльності компанії "Гартекс".

 

Наше гасло: "Зроби раз, але добре".

Відгуки