KAVOTEKA

KAVOTEKA - фото
вулиця Гетьмана Мазепи, 1Б
(СТРЦ "SPARTAK")
+38 (067) 370-47-97 (Адміністратор Оксана)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:30 - 22:00Без перерви
с. Сокільники вул. Стрийська, 30
(ТРЦ "King Cross Leopolis")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 22:00Без перерви

Інформація

«KAVOTEKA» — це місце зустрічі справжніх поціновувачів кави, місце, де високо цінують затишок і комфорт гостей. Завітавши до нас, ви потрапляєте в зовсім інший світ. Світ – вільний від метушні, рутинних клопотів та проблем. Світ, де не потрібно нікуди поспішати, де є час на мрії, думки та книгу.
Для нас найважливішою є довіра наших гостей, саме тому ми максимально відкриті для вас, готові спілкуватися, ділитися маленькими професійними таємницями і відкривати для вас завісу наших кулінарних секретів. У нас проходять різноманітні відкриті майстер-класи з приготування кави, ми запрошуємо наших гостей на дегустації кондитерських виробів і, опираючись на думки та побажання наших гостей, формуємо наш перелік напоїв та десертів.

У мережі KAVOTEKA основним кінцевим продуктом, що ми виробляємо є група «кава»: кава як окремий довершений напій – класика, альтернатива, фільтр-кава, а також різноманітні напої, що готуються на кавовій основі. Другою групою по представленості ідуть наші авторські чаї.
Поряд з асортиментним рядом кавових напоїв та авторських чаїв ми пропонуємо  кондитерську продукцію власного виробництва, яка є не просто чудовим доповненням до вище переліченого, а справжніми вишуканими ласощами як для аматорів, так і для гурманів: вишукані «Спартак» та «Наполеон», фруктово-ягідні тарти, «Естерхазі» за класичним австрійським рецептом, унікальні «Захер» та «Трюфельний» з спражнім шоколадом, що відчутний не лише під час куштування, а й залишає  благородний післясмак та багато всього іншого на перший погляд наче знайомого, проте відмінного, бо з «роздзинкою» від KAVOTEKA.


Відгуки