ТзОВ "Гранполіс-Плюс"

Гранполіс-Плюс - фото
вулиця Зелена, 238
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 17:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація


ТзОВ «Фірма «Гранполіс-Плюс» пропонує Вам гранітний щебінь різної фракції (фракція 2-5, 5-10, 5-20, 20-40, відсів) та вапняний розчин за приємними цінами!

Гранітний щебінь - це щебінь з твердої гірської породи зернистої будови, яка є найпоширенішою на Землі. Гранітна скеля являє собою викинуту на поверхню землі магму, що затверділа. Гарні властивості граніту роблять його найпопулярнішим будівельним матеріалом.

·         щебінь митий(фракція 2-5)

щебінь даної фракції в основному використовується у виробництві тротуарної плитки, а також іншої подібної будівельної продукції, де дана фракція є основною.

·         фракція 5-10

найпопулярніша фракція щебеню. Щебінь даної фракції застосовується при виробництві бетонів, бетонних конструкцій, будівництві доріг, будівель і мостових переходів, а також для різних підстипок, дренажу і т.д. Але основне застосування щебеню цієї фракції - дорожнє покриття. При виробництві бетонів, головним чинником їх міцності є наповненість щебенем. Чим більше в суміші щебеню, тим міцніше бетон. Якісний, круглий або кубовидний щебінь створює найбільше ущільнення, наявність щебеню глоподібної форми сприяє появі порожнеч і збільшення вмісту в суміші сполучного компонента, а значить до зменшення міцності бетону. Тому при виробництві якісних бетонів використовують щебінь дрібних фракцій, одна з яких фракція 5-10.

·         Фракція 5-20

дрібна фракція. Щебінь даної фракції в основному використовується в асфальтобетонних сумішах. Даний розмір дає найбільше зчеплення в суміші, що у свою чергу робить бетон максимально міцним, а також надає гладкості поверхням бетонних блоків, що зводить до мінімуму підготовку стін, підлог і стель будівель до завершального етапу обробки: проклейки шпалер, укладання плитки і т.д. Дана фракція - найбільш використовувана в процентному відношенні в усіх будівельних роботах.

·         Фракція 20-40

фракція середнього розміру. Застосовується для будівництві доріг як нижній шар асфальтного покриття. Дана фракція на сьогоднішній день, є найбільш споживаної в будівельній індустрії України. Її використовують як для невеликого приватного будівництва, так і для будівництва великих виробничих площ. Щебінь даної фракції використовується як подушки при будівництві швидкісних магістралей, залізниць, виробництві бетону та масивних залізобетонних конструкцій. Використовується при закладці фундаментів і зведенні різних будівельних споруд. Застосовується для відсипки стоянок, основ під фундаменти, при влаштуванні майданчиків для роботи важкої будівельної техніки, як заповнювач в бетонах підвищеної міцності.

Відгуки