ТОВ "Група Ескорт"

Група Ескорт - фото
вулиця Академіка Лазаренка, 2, офіс 17
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Компанія «ЕСКОРТ» заснована у 1991 р. й з моменту утворення основними напрямками її діяльності — є продаж та обслуговування сучасної офісної, професійної і побутової відео- та аудіотехніки.

У зв’язку з розширенням напрямків діяльності у 1996 р. на базі компанії «ЕСКОРТ» утворено ТОВ «Група Ескорт», з основним напрямком діяльності — продаж та сервіс копіювально-друкувального обладнання.

У лютому 1997 р. ТОВ «Група Ескорт» отримала статус офіційного дистриб’ютора корпорації «SHARP» в Україні, а у вересні 2002 р. стала авторизованим дилер-партнером компанії «Canon».

За роки свого існування ТОВ «Група Ескорт», зарекомендувала себе, як один з основних постачальників копіювальної техніки, витратних матеріалів і запасних частин «SHARP» в Україні, та партнером з продажу та обслуговування техніки «Canon» в Західному регіоні, здобула великий досвід роботи, завоювала довіру своїх клієнтів. На сьогодні нашими постійними клієнтами є понад 2 500 юридичних осіб в м. Львові, а також Львівській та сусідніх областях.

Для повного задоволення потреб наших замовників на складі та у магазинах постійно є в наявності сучасне офісне обладнання, широкий асортимент витратних матеріалів та запасних частин.

Авторизований сервісний центр забезпечує гарантійну та післягарантійну підтримку обладнання. Сервісні інженери пройшли навчання в технічних центрах у м. Гамбург (Німеччина), у м. Москва (Росія) та у м. Київ.

На всі види обладнання є сервісна документація. Наявність висококваліфікованих спеціалістів, великого складу запчастин, максимально повного парку підмінних апаратів та транспортної служби дозволяє здійснювати якісне обслуговування техніки й до мінімуму звести простої обладнання.

Відгуки