Двері плюс

Двері плюс - фото
вулиця Кульпарківська, 93
(ЖК "Парус сіті")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Вибір міжкімнатних дверей, навіть не дивлячись на те, що в їхні функції не входить захист від грабіжників, є не менш важливим, аніж вибір вхідних дверей. Далеко не секрет, що міжкімнатні двері є одним із важливих елементів інтер'єру оселі. Саме міжкімнатні двері повинні поєднувати в собі дві важливі якості — практичний дизайн і надійність конструкцій.

Салон-магазин «Двері плюс» пропонує вашій увазі широкий асортимент вхідних та міжкімнатних дверей.

Салон «Двері плюс» функціонує на ринку України уже понад 16 років. За цей час ми набули безцінного досвіду, значно розширили асортимент своєї продукції та налагодили співпрацю з такими виробниками, як: «Fado», «Берислав» та «Status». Ми здобули заслужений успіх серед клієнтів та ділових партнерів, адже ми ніколи не зупиняємося на досягнутому та постійно рухаємося вперед.

Двері та вікна від нашого салону прикрашають приватні будинки та офіси, багатоповерхівки й виробничо-наукові приміщення. Замовляли їх, зокрема, Міський ВРАЦС, салон «Крез», ТЦ «Скриня», ВАТ «Львівобленерго» готель «Євроготель», готель «Святослав», готель «Шопен», готель і банкетний зал «Медова печера» ресторани «Капітал», «Деліс», філії банків «Універсал», «БМ Банк», «Альфа», «Львів», «Укрсиббанк», Західна Регіональна Митниця, та багато інших підприємств та установ.

Наш асортимент вражає:

  • металеві вхідні двері;
  • міжкімнатні двері з масиву дерева та євробрусу;
  • розсувні та роторні двері.

Відвідавши наш салон ви можете отримати повну консультацію від наших працівників, а також цінні поради щодо вибору. У нас кожен знайде продукцію собі до душі, адже ми орієнтовані на лояльну цінову політику та дбаємо про наших клієнтів. Ми постійно оновлюємо асортимент нашого товару, щоб ви мали широке різноманіття вибору.

Також ми надаємо послуги:

  • проведення замірів;
  • професійні консультації;
  • доставка продукції;
  • встановлення;
  • гарантійне та післягарантійне обслуговування.

«Двері плюс» гарантує якість та надійність своєї продукції.

Відгуки