Дитячий центр туризму, спорту та екскурсій МЖК-1

Дитячий центр туризму, спорту та екскурсій МЖК-1 - фото
вулиця Чукаріна, 9
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 20:00Без перерви

Інформація

Дешевий, безпечний і затишний хостел у Львові? Це можливо!
 
Бажаєте відвідати Львів з рідними, друзями, своїми учнями, студентами або ж самостійно? Цінуєте чистоту, комфорт і зручне розташування від історичного центру міста? І, при цьому, не хочете віддавати за подібне всі гроші світу? З хостелом від Дитячого Центру туризму, спорту та екскурсій МЖК-1 ці речі є можливими! 
 
Що ми пропонуємо: 
 
-          Розміщення у просторих, комфортних та охайних номерах на 1, 2, 3, 4, 6, 10, 12 чи 15 осіб
-          Наявність як загальних, так і індивідуальних кухонь, душових, туалетів та побутової техніки (холодильників, телевізорів, чайників тощо) у кожному з чотирьох блоків. 
-          Безкоштовний Wi-Fi, телебачення, послуги з копіювання та друку (за необхідності). 
-          Цілодобова гаряча вода, комфортна температура в кімнатах у будь-яку пору року. 
-          Зручне розташування: хостел знаходиться за адресою вул. Чукаріна, 9, що за 5 хв ходьби від трамвайної зупинки «Верхній Шувар». Через 15 хв Ви будете в історичному центрі Львова (трамвай № 8), а через 20 хв – на залізничному вокзалі (трамвай № 4). 
-          Хостел знаходиться на Сихові – справжньому «молодіжному центрі» міста Лева, який давно перетворився на його найсучасніший район. До Ваших послуг – сімейні кафе, ресторани, численні магазини і ТРЦ, що знаходяться зовсім поруч. 
 
І трішки приємних бонусів:
 
-          Заселяйтесь, коли Вам ЗРУЧНО, адже ми відкриті для гостей цілодобово
-          У нас БЕЗПЕЧНО: з огляду на санітарно-епідеміологічну ситуацію, Ви розміщуватиметесь в окремих кімнатах/блоках, без звичного для хостелів сусідства із незнайомцями, а до Ваших послуг – антисептики й засоби індивідуального захисту. 
-          І найважливіше: зупинятись у нас справді ВИГІДНО: наші розцінки офіційно є найнижчими у Львові, розпочинаючись від 70 грн/добу. Чому? Тому, що такою є наша офіційна політика і громадянська позиція щодо розвитку вітчизняного туризму. Адже ми хочемо, щоб і Ви закохались у це місто, як це давно зробили ми. =) 
 
Якщо бажаєте довідатись більше інформації – телефонуйте за номерами: +38 (099) 420-94-28 (Ольга) або ж +38 (067) 609-39-36 (Микола Петрович).
 

Відгуки