Premier Hotel Dnister

Premier Hotel Dnister - фото
вулиця Матейка, 6
+38 (032) 297-43-05 (Рецепція)
+38 (032) 297-43-17 (Відділ бронювання номерів)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,НдЦілодобовоБез перерви
+38 (032) 297-43-63 (Ресторан)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд08:00 - 22:00Без перерви

Інформація

Premier Hotel Dnister розташований в історичному центрі Львова, на пагорбі, що межує з парком ім. І. Франка – найстарішим міським парком України. 

Номерний фонд Premier Hotel Dnister – це сучасні інтер’єри, що комбінують модернізм з класикою, продумана система освітлення і клімат-контролю, надзвичайно красивий панорамний вид на історичну частину міста. 

Усі 166 номерів облаштовані кондиціонером, міні-баром, сейфом, плазмовим телевізором, телефоном, Wi-Fi доступом. Площа пропонованих номерів – від 21 до 60 кв. м.

Зручне розташування Premier Hotel Dnister в зеленому куточку Львова відкриває для гостей готелю безліч можливостей для активного відпочинку:

  • пішохідних прогулянок в прохолодному затінку;
  • спортивної ходьби та легкого бігу доріжками парку;
  • веломандрівок;
  • маленькі гості можуть розважитись на дитячому майданчику, який обладнано в парку різноманітними гойдалками, гірками та пісочницею.

В меню сніданків включені українські страви і традиційні страви регіону, в якому знаходиться готель. Для наших найменших гостей спеціально розроблене Kids Menu з корисними та смачними стравами.

Завдяки новітньому конференц-майданчику, що одночасно розміщує понад 500 осіб, Premier Hotel Dnister завжди радо допоможе в проведенні бізнес-події будь-якої складності.

Кожен з чотирьох конференц-залів: «Панорама» (пл. 266 кв. м, вміщує до 250 осіб), «Львівський» (пл. 180 кв. м, вміщує до 120 осіб), «Лоббі» (пл. 99 кв. м., вміщує до 66 осіб), «Олександер» (пл. 80 кв. м, вміщує до 50 осіб) та кімната для переговорів (16 осіб) має необхідне для проведення ділового заходу обладнання (екран, проектор, конференц-набори для учасників та ін.), яке надається замовникам безкоштовно.

В Dnister Panorama Bar, що розташований на 9 поверсі Premier Hotel Dnister, гості завжди зможуть помилуватися чудовим панорамним видом на історичну частину міста та посмакувати запашною кавою. На відкритій терасі Restaurant Dnister Terrace Ви зможете насолодитися кулінарними шедеврами європейської кухні та митями спокою, проведеними на свіжому повітрі в оточенні мальовничого парку під спів пташок.

Також Premier Hotel Dnister подбав про зручність усіх власників електромобілей: на паркінгу готелю встановлено стаціонарний зарядний пристрій Autoenterprise, і гості мають змогу зарядити свій електромобіль безкоштовно, авторизувавшись через ресепшн.

В Premier Hotel Dnister ми завжди зберігаємо теплу атмосферу і гостинність Львова, тому в нас Ви отримаєте лише позитивні емоції!

 

Паркінг: приватна парковка з охороною

Розміщення з тваринами: можливе за попередньою домовленістю

Ресторанне обслуговування в номері: 24/7

Кухня: європейська та традиційна українська

Сніданки: «шведський стіл» (7.00–10.30)

 

Відгуки