Авто Лідер Захід

Авто Лідер Захід - фото
вулиця Липинського, 36
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 19:00Без перерви
Сб09:00 - 17:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

ТОВ "Дністер-Сервіс" є офіційним дилером Hyundai у Львівській області. У нашому дилерському центрі Ви можете вибрати і придбати будь-яку модель автомобіля марки Hyundai (Хюндай). Ми надаємо повний спектр послуг, пов'язаних з продажем, обслуговуванням та постачанням оригінальних запчастин і аксесуарів для автомобілів Хюндай. Продаж Хюндай нами здійснюється, також, в кредит. Крім цього, при покупці автомобіля наші фахівці підберуть для Вас найбільш вигідну схему автострахування.

 У нашому автосалоні Hyundai на Липинського Ви можете придбати найбільш популярні в Україні моделі, такі як Hyundai Accent, Accent 5DR (хетчбек), Elantra, Sonata, Tucson, ix35, Santa Fe та інші . Якщо Ви хочете придбати Hyundai у Львові і шукаєте салон з найбільшим вибором автомобілів, то Вам, поза сумнівом, потрібно звернутися в автомобільний центр Hyundai на Липинського. Оскільки ми є офіційним дилером, ми першими пропонуємо новинки, які виводяться на український ринок, і продаємо всі автомобілі на найбільш вигідних для покупців умовах. Всі моделі Hyundai з'являються в автосалоні Hyundai на Липинського одразу ж, коли модель надходить в офіційний продаж на території України.

 Ми займаємося продажем автомобілів Hyundai всіх класів, що випускаються виробником. Шанувальники марки Hyundai можуть придбати у нас:

  • легкові автомобілі, які характеризуються високим рівнем комфорту і надійністю в експлуатації
  • малолітражні автомобілі, розраховані на економне споживання палива
  • комерційні автомобілі Hyundai - автобуси для перевезення невеликого числа пасажирів в комфортабельному салоні

Як дилер Хюндай, ми організуємо технічний огляд автомобілів і при необхідності проводимо ремонт і заміну окремих вузлів і агрегатів, що відповідає умовам гарантійного обслуговування. Усі, хто вирішив звернутися до нас і купити Хюндай, отримують повноцінний сервіс і можуть не замислюватися про необхідність обслуговування і ремонтування автомобіля - ми все зробимо за Вас.

 На нашому сайті Ви знайдете каталог пропонованих автомобілів, а також новини компанії. Ми регулярно розповідаємо про нові Hyundai, а також про заходи та акції, які влаштовуються нашим автосалоном. Якщо Вам цікаві новинки від компанії Хюндай, то ми запрошуємо Вас детальніше ознайомитися з інформацією на сайті і, звичайно ж, відвідати наш автосалон. Тут ви зможете побачити своїми очима запропоновані моделі автомобілів Hyundai і отримати рекомендації висококваліфікованих фахівців.

Відгуки