Магазин-гуртівня "Дольче Віта"

Дольче Віта - фото
вулиця Любінська, 104
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд08:00 - 20:00Без перерви
вулиця Івана Павла ІІ (Хуторівка), 4Б
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб08:00 - 18:00Без перерви
Нд09:00 - 17:00Без перерви

Інформація

Купити квіти оптом в «Дольче Віті» можуть не тільки магазини, які найчастіше оформляють поставки на щотижневу покупку свіжозрізаних квітів. Серед наших клієнтів є і ті, хто роблять разові або періодичні покупки зрізаних квітів, кімнатних рослин або рослин для відкритого грунту.

Так само оптовою купівлею займаються організатори свят (весілля, ювілеї, дні народження, різні презентації та багато іншого). Для оформлення залу їм часто потрібна велика кількість квітів, які завжди можна заздалегідь замовити в «Дольче Віта».

Саме через різноманітність клієнтської бази — від разових замовників до постійних клієнтів — у нас діє спеціальна схема для роботи з клієнтами, щоб кожен з них зміг купити те, що йому необхідно. 

Приємна система лояльності спрямована на те, щоб покупець повернувся ще раз і залишився з нами для постійної співпраці. Вигідні умови та ввічливе спілкування запам'ятовуються надовго. Нас відрізняє індивідуальний підхід до кожного клієнта, вигідні умови для співпраці та широкий вибір квітів!

Наша компанія «Дольче Віта» займається як роздрібник, так і оптовим продажем квітів, тож звертайтеся до нас, і ми з великим задоволенням обговоримо оптові поставки, проведемо переговори і підберемо вигідну для обох сторін систему роботи.

По першому ж дзвінку вам дадуть відповідь наші менеджери і детально проконсультують з усіх питань, незалежно від складності, а також допоможуть з оформленням замовлення. А замовлений товар ви отримаєте в найкоротші терміни, без затримок і нюансів і, що найголовніше, в ідеальному стані.

Хочете знати, які переваги нашої співпраці? Все просто:

  • ми пропонуємо дійсно широкий асортимент квітів, в тому числі й екзотичних, серед яких ви точно знайдете все необхідне для вас та вашої роботи. Можливість придбання квітів як в роздріб, так і гуртом;
  • консультуємо, допомагаємо та підбираємо квіти та квіткові композиції саме для вас;
  • гарантія відмінної якості, свіжості кожної окремої рослини;
  • ми поставляємо квітів вже багато років, і за цей період нашими клієнтами стали представники абсолютно різних сфер;
  • справжньою гордістю нашої компанії є клієнти, відносини з якими давно вже переросли в партнерські;
  • пропонуємо доставку по місту;
  • вигідні умови співпраці та доступна цінова політика.

Відгуки