Друкарня "Мульти Арт"

Мульти Арт - фото
вулиця Богдана Хмельницького, 106
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Наше століття подарувало суспільству величезну різноманітність всіляких способів реклами, лідируюче місце серед яких по праву займає друк. Друкарня «Мульти Арт» з усією необхідною відповідальністю підходить до професійної видавничої діяльності (в тому числі й офсетного друку) та пропонує друк:

  • ctp-пластин;
  • книг, каталогів, журналів в твердій і м'якій обкладинці;
  • етикеток, упаковок та багато іншої продукції великих тиражів, адже ми співпрацюємо з багатьма рекламними агенціями та компаніями.

Поліграфія, як засіб реклами, володіє дуже важливою особливістю, яка полягає в надзвичайно оперативному досягненні поставлених цілей, а так само, що не менш важливо, відрізняється від інших типів реклами досить малими фінансовими витратами.

Так, наприклад, офсетний друк здатен в стислі терміни виготовити продукцію, де буде фігурувати вся необхідна інформація про проведені знижки того, чи іншого магазину чи велику кількість якісних та оригінальних упаковок. І при професійному підході до поширення друкованої реклами ефективність її набагато перевершить рекламу на радіостанціях і навіть телебаченні. Тим більше що і радіо і телереклама нерідко вимагають істотних грошових витрат.

Друкарня «Мульти Арт» володіє великим парком друкарського і постдрукарського обладнання, що дає можливість комплексного обслуговування клієнтів, а це значить, що ви можете прийти до нас тільки з ідеєю, а отримати готову друковану продукцію. 

До ваших послуг тільки сучасне поліграфічне обладнання, що знаходиться на одному виробничому майданчику, і досвід кваліфікованого персоналу друкарні «Мульти Арт». Дизайнери візьмуть на себе розробку ідеї, дизайн, верстку, а менеджери нададуть вам професійну консультацію на замовлення на будь-якому етапі технологічного процесу друку. Таким чином здійснюється оперативний друк ваших замовлень.

Наші переваги:

  • ми пропонуємо поліграфічний сервіс з індивідуальним підходом до кожного клієнта;
  • ми пропонуємо на вибір доступні рішення в залежності від побажання клієнтів. Щоб отримати продукт високої якості за прийнятною ціною;
  • до вашої уваги пропонуємо повний комплекс від отримання зображення, фотомонтажу, дизайну, друку, виготовлення, до готового поліграфічного продукту;
  • у виробництві поліграфічної продукції нами використовується сучасна цифрова технологія. Завдяки цьому, продукція виходить доступною і ефективною.

Скористайтеся професійним сервісом, щоб отримати передбачувано відмінний результат!

Відгуки