ТзОВ "Фірма Елта-Л"

Фірма Елта-Л - фото
вулиця Окружна, 57а, офіс 409
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Фірма «Елта-Л» працює на ринку вже понад 25 років і надає послуги ремонту, продажу та переобладнання навантажувачів вітчизняного й іноземного виробництва.
«Елта-Л» успішно функціонує на ринку України уже понад 22 роки. За цей час ми зробили великий крок вперед — максимально розвинули наше підприємство, вдосконалили свої уміння та налагодили співпрацю з відомими закордонними компаніями.
Львівські навантажувачі — це універсальна підіймально-транспортна машина, яка може виконувати безліч функцій: захоплення, укладання та штабелювання вантажу, підйом на потрібну висоту й транспортування. Завдяки встановленим двигунам з механічною передачею та гідрооб`ємним рульовим приводам — автонавантажувачі мають змогу працювати на територіях з нерівною поверхнею, ними легко керувати та вони майже не забруднюють навколишнє середовище.
«Елта-Л» надає послуги забезпечення якісними запчастинами, які необхідні для ремонту та обслуговування автонавантажувачів. Для наших постійних клієнтів діє індивідуальна система знижок та цікавих пропозицій, а також унікальна можливість відстрочки платежу.
Наша фірма пропонує послуги ремонту автонавантажувачів вітчизняного та іноземного виробництва: Toyota, Nissan, Mitsubishi, Balkancar та інші.
Наші майстри подарують старій техніці нове життя. Для чого вкладати гроші в придбання нової техніки, якщо ми надаємо послуги ремонту, що дозволить вам значно зекономити свої кошти?
Ми оперативно працюємо над покращенням нашого сервісу, щоб мати змогу надавати дійсно якісні послуги. «Елта-Л» гарантує швидку доставку оригінальних автозапчастин для ремонту техніки. Вся наша продукція є сертифікованою, що підтверджується сертифікатами державного стандарту якості УкрСЕПРО.
Ми пропонуємо: 
  • продаж навантажувачів від 1,5 до 12,5 т;
  • продаж вживаних навантажувачів від європейських та японських виробників;
  • діагностика ремонт навантажувачів;
  • переобладнання навантажувачів з карбюраторним двигуном ГАЗ 52-04 на дизельні з двигуном Д-144 або двигуном Д-246;
  • виїзд до клієнта;
  • продаж запчастин до імпортних та вітчизняних автонавантажувачів;
  • гарантійне обслуговування навантажувачів;
  • обмін по принципу trade-in.
Результати наших робіт до і після ви можете переглянути на сайті.

Відгуки