Ресторан "Женева"

Женева - фото
вулиця Тадеуша Костюшка, 6
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 23:00Без перерви

Інформація

Ви погодитесь, що щастя полягає в дрібницях: рідні близько, смачний обід, смачна та ароматна кава, затишок та спокій на серці. Атмосфера ресторану «Женева» зіткана з маленьких дрібниць, а страви здатні не тільки доставити гастрономічне задоволення, але здивувати вишуканим оформленням. І такі неймовірно смачні страви ви можете скуштувати на сніданок, обід чи вечерю. У компанії друзів, рідних чи коханої людини.

Адже ми пропонуємо насолодитись справжнім смаком вишуканих страв української, японської та європейської кухні. А, якщо у вас не буде можливості завітати до нас — ми пропонуємо зручну доставку вашої улюбленої їжі до вашого дому. І це буде так швидко, що ви ще зможете насолодитись смачною та гарячою стравою.

«Женева» давно стало улюбленим місцем для відпочинку успішних людей, які знають чого прагнуть — комфорту, затишку та смачної кухні. Наш ресторан став закладом, де «зупинився час» і ви можете забути про клопоти та турботи, наповнитись новою енергією та «кинути якір» та неспішно «посмакувати»тихе життя.
Тут по-особливому тече час, тут виважено і спокійно можна вирішувати ділові питання і вести переговори.

Затишний інтер'єр у римському стилі, ковані елементи та вітражі — вишукано, зі смаком та елегантно. Це справжні розкіш посеред міста, де виз можете відсвяткувати важливу подію в житті чи провести романтичну вечерю. Тим паче, що ми пропонуємо два зали на вибір – мансарду та головний. У нас виз можете відсвяткувати корпоратив, ювілей чи інше сімейне свято, адже наш головний зал розрахований на 40 осіб.
До того ж, наші кухарі підберуть для вас збалансоване меню, яке поєднає в собі смачну та кирисну їжу, приготовлену за особливими рецептами.

Розташування ресторану в центральній частині міста робить його зручним для відвідин в будь-який час з 09:00 до 23:00. Заходьте! Завжди Вам раді!

Відгуки