Івіта-сервіс

Івіта-сервіс - фото
вулиця Гетьмана Мазепи, 11
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Професійний авторизований сервісний центр «Івіта-сервіс» займається ремонтом побутових пристроїв. Заклад почав роботу у місті Львові ще у 1997 році і за цей час налагодив високий рівень обслуговування користувачів.

Виконуємо обслуговування великого переліку побутових пристроїв. У нашому сервісі Ви зможете придбати нову побутову та професійну техніку з гарантією фірми Whirlpool. Також в нас є широкий вибір професійних аксесуарів для догляду за побутовою технікою. Ці засоби допоможуть Вам зберегти чистоту та продовжити довговічність роботи техніки.

Наш сервіс завжди намагається лояльно відноситися до своїх клієнтів, створює максимально комфортні умови для співпраці з нами.

Роботи «Івіта-сервісу» виконують кваліфіковані спеціалісти, які успішно пройшли навчання та стажування на виробництві провідних виробників побутової техніки, а також мають великий практичний досвід у сфері ремонту. Це дає можливість якісно та швидко, з максимальним комфортом для споживача провести ремонт або обслуговування техніки. Ми розуміємо наскільки важливо дотримуватися встановлених термінів виконання роботи.

Ми оперативно виконуємо замовлення в межах м. Львова та Львівської області.

Кожному власнику побутової техніки, який звернувся в наш сервісний центр, забезпечуємо індивідуальний підхід та узгоджуємо строки та вартість планованих робіт

Головною рисою нашого центру являється гарантія якості проведених робіт та замінених частин. Дякуємо, що обрали наш сервіс!
 

Відгуки