Будівельна компанія "Інтергал-Буд"

Інтергал-Буд - фото
площа Старий Ринок, 8
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 19:00Без перерви
Сб10:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний
вулиця Шевченка, 60
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 19:00Без перерви
Сб10:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

 Компанія «Інтергал-Буд» заснована в 2003 році у Львові і сьогодні є однією з найбільших девелоперських компаній в Україні. За історію свого існування компанія «Інтергал-Буд» пройшла стрімкий шлях розвитку і зайняла лідируюче положення на ринку будівельних компаній України.

За 15 років було спроектовано та зведено понад 70 проектів загальною площею більше 2,7 мільйонів квадратних метрів.

Наші досягнення дозволяють впевнено утримувати лідерські позиції на будівельному ринку та займати перше місце серед недержавних девелоперів.

Географія нашого представництва постійно розширюється. На сьогодні комфортні та сучасні житлові проекти реалізуються в Києві, Львові, Рівному, Чернівцях, Житомирі, Ужгороді та Мукачевому.

Драйвером успіху «Інтергал-Буд» є постійне прагнення відповідати високим вимогам сучасного ринку нерухомості. Тримаючи руку на пульсі змін, ми зосереджені на розвитку перспективних проектів та відкриті до співпраці з покупцями.

На наше переконання, будівництво житла – це бізнес, що забезпечує людей найціннішим, – комфортним проживанням та омріяним стилем життя. Тому задоволені власники квартир, а їх вже більше 12 -ти тисяч родин, – наша головна перемога та стимул до розвитку.

Останній квартал 2017 року – найбільш відповідальний період для колективу компанії. Тільки в столиці одночасно ведеться будівництво 11-ти великих житлових комплексів, що разом з регіонами складає понад 900 тисяч квадратних метрів!  

Нові квартири очікують на своїх власників у житловому комплексі «Семицвіт» та будинках «СІТІ», «Струмок» у зданих будинках по вулицях Стуса,14 та Бережанська,54 та інших.

 «Інтергал-Буд» пропонує власні довгострокові програми розстрочки із соціальними гарантіями, які суттєво вигідніші за умови кредитування банківських установ.

Ми практично єдині на ринку, хто надає послугу квартири «під ключ». Покупець має змогу значно зекономити час та гроші, отримавши квартиру з готовим ремонтом та гарантіями якості на будівельні матеріали та роботи.

Ми дбаємо про інтереси покупців ще на етапі вибору місця під забудову. Наші житлові комплекси розташовані у місцях, комфортних для проживання, – у районах зі зручною транспортною розв’язкою, поблизу зелених зон та місць для відпочинку і розваг. В усіх комплексах передбачені власна соціальна інфраструктура та сфера послуг: паркінги, дитячі садки, магазини, кав’ярні, місця для занять спортом та відпочинку.

Саме тому в наших новобудовах хочеться жити!   

Відгуки