Готель "Ірена"

Ірена - фото
вулиця Стороженка, 21
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,НдЦілодобовоБез перерви

Інформація

Потрапляючи до Львова, важко втриматись від бажання оглянути усе місто та побувати у його найвідоміших і найоригінальніших місцях. А для того, щоб побачити хоча б частину цікавинок, одного дня вам точно не вистачить. Аби «зануритись» у атмосферу міста та сповна відчути його гостинність, потрібно залишитися тут на певний час. Рекомендуємо зупинитися на кілька днів у готелі «Ірена». Тут ваше проживання буде якісним, комфортним і доступним за ціною.
Пропонуємо зручну послугу, яку оцінять ділові люди у відрядженні (напевно, вам знайома ситуація, коли вартість проживання підприємство оплачує, а харчування — ні) — напівпансіон. Вартість номера включає сніданок + обід чи вечерю на вибір
Також, радимо звернути увагу на нашу програму «Тиждень у Львові» — програма діє протягом року та дає можливість безкоштовно отримати одну добу проживання — замовляючи 6 діб у номері «напівлюкс студіо», сьому добу отримуєте безкоштовно.
У затишному кафе, яке працює з 7:30, можна замовити бізнес-ланчі (крім суботи та неділі) та смачно поснідати.
Переваги готелю:
  1. Зручне розташування в історичній частині міста на відстані  1 км від  головного залізничного вокзалу та 2,2 км від історичного центру міста.
  2. Старовинний будинок, що зберіг свою історію ще з 19 ст., коли він був збудований. Щоправда, ми реставрували його для кращої зручності, зберігши всі архітектурні особливості того періоду.
  3. Високий рівень обслуговування.
  4. Затишний та атмосферний інтер’єр готельних номерів, збережений у стилі самого дому, що допомагає почуватись комфортно й зручно у нашому готелі.
  5. На території готелю розташувався затишний зимовий сад, що нагадує дворик в італійському середмісті, де ви зможете переглянути картини Олени Звір, відомої львівської мисткині.
  6. Більшість номерів-студіо мають кухонне приладдя, що дозволить вам забезпечити себе харчуванням самостійно.
  7. Готель оснащений залами для проведення зустрічей, семінарів чи конференцій на 15 та 30 осіб.
  8. Безкоштовний доступ до мережі WI-FI.
  9. Надаємо послуги Бізнес-Центру.
  10. Нас легко знайти за вказівниками чи системою навігатора GPS.
  11. Доступні ціни.
До ваших послуг:
  • 15 номерів-студіо;
  • 7 двомісних номерів;
  • 4 одномісних номери.
Поселення в готель проводиться цілодобово, навіть у комендантський час.

Відгуки